Ελλάδα

Γιώργος Παπαδάκης: Όταν σωριάστηκε στον αέρα ο γνωστός παρουσιαστής

Γιώργος Παπαδάκης: Όταν σωριάστηκε στον αέρα ο γνωστός παρουσιαστής
Γιώργος Παπαδάκης: Το απρόοπτο περιστατικό έλαβε χώρα στο "Καλημέρα Ελλάδα". Κόπηκε on air η εκπομπή.

Γιώργος Παπαδάκης: Ένα ατύχημα είχε ο γνωστός παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” πριν μερικούς μήνες. Συγκεκριμένα, την ώρα που η εκπομπή βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να απευθυνθεί στους καλεσμένους του και με την απότομη κίνησή του, έπεσε από την καρέκλα του. Αμέσως έπεσε σήμα για διαφημίσεις, με την εκπομπή να επανέρχεται λίγη ώρα αργότερα on air.

Δείτε την πτώση του Γιώργου Παπαδάκη

Γιώργος Παπαδάκης: Λίγα λόγια για τον αγαπημένο δημοσιογράφο

Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι στις 5 Φεβρουαρίου 1951 και κατάγεται από την Κρήτη. Εκτός από την επιτυχημένη του δημοσιογραφική καριέρα στην τηλεόραση, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει διαγράψει σημαντική πορεία και στον έντυπο τύπο. Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 από την εκπομπή «Τρεις στον αέρα» που μεταδιδόταν το μεσημέρι από την ΕΤ1, ως συμπαρουσιαστής με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου.

Από το 1992 και μετά, ο Γιώργος Παπαδάκης παρουσίαζε την πρώτη, χρονολογικά, πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης Καλημέρα Ελλάδα έως το 2011. Από το 2011 μέχρι το 2015, παρουσίαζε την αντίστοιχη ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 με τίτλο Πρωινό ΑΝΤ1. Από τις 7 Σεπτεμβρίου 2015, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή μετονομάστηκε εκ νέου σε «Καλημέρα Ελλάδα», ύστερα από επιθυμία του ίδιου, που φυσικά έγινε δεκτή από το κανάλι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments