Lifestyle

Απόστολος Τραστέλης: Απαντά αν θα είναι ο τέταρτος κριτής του MasterChef (vid)

Απόστολος Τραστέλης: Απαντά αν θα είναι ο τέταρτος κριτής του MasterChef (vid)
Απόστολος Τραστέλης: «Έχει γίνει συζήτηση με μένα, αλλά πιθανότατα δεν έχει γίνει μόνο με μένα».

Απόστολος Τραστέλης: Ο γνωστός εστιάτορας μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αναφέρθηκε σε όλα όσα ακούγονται ότι θα είναι ο τέταρτος κριτής του MasterChef, δίπλα στους Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Σωτήρη Κοντιζά. «Κι εγώ δεν ξέρω, δεν μπορώ να δώσω έναν ορισμό στον εαυτό μου. Γενικά μ’ αρέσει να ασχολούμαι με πολλά πράγματα. Δεν ξέρω τι θα γίνει με το MasterChef, είναι ένα θέμα που το δουλεύει το κανάλι και κάποια στιγμή φαντάζομαι είναι το πλέον αρμόδιο να ενημερώσει όλο τον κόσμο, ακόμα κι εμένα.

Έχει γίνει συζήτηση με μένα, αλλά πιθανότατα δεν έχει γίνει μόνο με μένα. Οι κριτές του MasterChef είναι τρία παιδιά πολύ φρέσκα, πολύ φιλικά, μ’ αρέσουν πολύ. Νομίζω ότι δίνουν έναν συγκεκριμένο τόνο διαφορετικό, ίσως από τον τόνο που δινόταν παλαιότερα. Αλλά πραγματικά πρέπει να σκεφτώ πολύ εάν μου γίνει πρόταση, εάν μου ζητηθεί να είμαι εγώ, θα σκεφτώ πάρα πολύ γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολος ο χρόνος, αυτό είναι το κυριότερο.

Αν μου έλεγαν να φωνάζω χωρίς να υπάρχει λόγος, δεν θα το έκανα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω εγώ τέτοια πράγματα. Εγώ ότι νιώθω εκείνη τη στιγμή. Έχω σταματήσει να πηγαίνω σε εστιατόρια, τον τελευταίο καιρό με έχει κουράσει αυτό. Πηγαίνω σε ότι πιο απλό. Εμένα μου αρέσει να πάω στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς μου και να περάσω ήρεμα με δυο φίλους μου. Αυτή είναι η ξεκούρασή μου, η χαρά μου», είπε ο Απόστολος Τραστέλης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments