Ελλάδα

Χτύπησαν σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Σμύρνη οι ληστές με το αυτοκίνητο

Χτύπησαν σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Σμύρνη οι ληστές με το αυτοκίνητο
Άλλες δυο ληστείες πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα στην Αθήνα με τους δράστες να χρησιμοποιούν αυτοκίνητο για να ανοίξουν τα μαγαζιά.

Σε μόδα έχουν εξελιχθεί οι ληστείες με τη βοήθεια αυτοκινήτου. Λίγες μέρες μετά το πρώτο “χτύπημα” πραγματοποιήθηκαν άλλες δυο επιθέσεις τα ξημερώματα της Δευτέρας (30/9). Αρχικά έγινε γνωστό ότι άγνωστοι έκαναν ντου με όχημα σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων με ηλεκτρικά είδη στην Νέα Σμύρνη. Παρά το γεγονός πως κατάφεραν να ανοίξουν το ρολό, δεν μπόρεσαν να κλέψουν κάτι. Αυτό γιατί χτύπησε ο συναγερμός και ο φύλακας αντέδρασε άμεσα.

Λίγη ώρα πριν, μια άλλη ομάδα ληστών εισέβαλαν σε κατάστημα στην φρουταγορά στην Ελ. Βενιζέλου με το αυτοκίνητο, πήραν την ταμειακή μηχανή και εξαφανίστηκαν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χρήματα που απέσπασαν οι ληστές ήταν 200 ευρώ. Μάλιστα, παρά το χτύπημα που δέχτηκε, το κατάστημα λειτουργεί κανονικά αυτή τη στιγμή.

Πειραιάς: Νέα ληστεία με εισβολή σε κατάστημα με αυτοκίνητο

Στον στόχο της συμμορίας που χρησιμοποιεί ΙΧ αυτοκίνητα ως «πολιορκητικό κριό» για να πραγματοποιεί ληστείες βρέθηκε στις 02:05 τα μεσάνυχτα διαγνωστικό κέντρο στην οδό Ασκληπιού 38 στα Μανιάτικα του Πειραιά. Η σπείρα αποτελείτο από πέντε άτομα. Αρχικά, προσπάθησαν με βαριοπούλα να σπάσουν την τζαμαρία που βρίσκεται δίπλα από την είσοδο του κτιρίου.

Αφού δεν κατάφεραν να την ρίξουν, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και με την όπισθεν, προσπάθησαν να την ρίξουν. Τελικά, εισέβαλαν και οι πέντε μέσα, πήραν ό,τι μπόρεσαν κι εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments