Ελλάδα

Πέτρος Κωστόπουλος: Καταθέτει μήνυση και αγωγή σε Facebook και Instagram

Πέτρος Κωστόπουλος: Καταθέτει μήνυση και αγωγή σε Facebook και Instagram
Πέτρος Κωστόπουλος: Ο γνωστός παρουσιαστής κατέθεσε αγωγή και μήνυση στο Facebook και το Instagram με αφορμή ένα δημοσίευμα.

Πέτρος Κωστόπουλος: Τα τελευταία χρόνια πολλά σάιτς ξεπηδούν μεταδίδοντας ψευδείς ειδήσεις για γνωστά πρόσωπα. Μια από τις πιο πρόσφατες απάτες στο ίντερνετ είναι μια που παρουσιάζει πολλούς σταρ να έχουν επενδύσει σε Bitcoin. Ο στόχος τους είναι να κάνουν απλό κόσμο να ακολουθήσει τα υποτιθέμενα βήματα ενός σταρ. Φυσικά, θύματα αυτής της απάτης είναι και οι διάσημοι που βλέπουν το όνομα τους να πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες χωρίς την έγκριση τους.

Μέσα στα άτομα που έχουν γίνει πρωταγωνιστές σε αυτή την απάτη είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος. Συγκεκριμένα μια καμπάνια στο Facebook και στο Instagram παρουσιάζει μια δήθεν συνέντευξη του σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυπτε πως κατάφερε να κερδίσει 2 με 3 εκατ. ευρώ ενώ είχε πτωχεύσει. Και πως μάλιστα μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο μπόρεσε να επανέλθει μετά από τη χρεοκοπία, χάρη σε μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα που ονομάζεται Bitcoin Profit.

Η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου

Φυσικά, όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν. Πέτρος Κωστόπουλος αν και αρχικά έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας τόσο στο Facebook όσο και το Instagram, νομίζοντας ότι έτσι θα καταφέρει να εμποδίσει την διασπορά ψευδών ειδήσεων, τελικά οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες και η συγκεκριμένη καμπάνια συνεχίζει να «τρέχει» στα σόσιαλ μίντια, κάτι που διαπίστωσε ο ίδιος την προηγούμενη βδομάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος ο Πέτρος Κωστόπουλος στο “protothema” έχει καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά των εταιριών Facebook και Instagram τις οποίες θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνες για τον διασυρμό του.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments