Video

Αυτό είναι το κόλπο με το μανταλάκι στο αυτοκίνητο για να το κάνεις να μυρίζει σαν καινούργιο

Αυτό είναι το κόλπο με το μανταλάκι στο αυτοκίνητο για να το κάνεις να μυρίζει σαν καινούργιο
Πως με μία απλή κίνηση το αυτοκίνητο μπορεί να αποκτήσει τη μυρωδιά που είχε όταν αγοράστηκε.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα όσων έχουν αυτοκίνητο είναι η μυρωδιά που παγιδεύεται στον χώρο. Οι οσμές από φαγητό που πιθανόν καταναλώνεται εντός του αυτοκινήτου, τα καύσιμα που περνούν από τους αεραγωγούς και γενικά τις συνθήκες που επικρατούν στην ατμόσφαιρα δημιουργούν ένα άσχημο κλίμα, που πολλές φορές κάνει την κατάσταση αποπνικτική. Και ποιος δεν θα ήθελε το αυτοκίνητό του να έχει μυρωδιά φρεσκάδας, σαν την πρώτη μέρα που αποκτήθηκε;

Ο καθαρισμός του οχήματος τόσο εξωτερικά όσο μάλλον εντός αυτού είναι μια δύσκολη υπόθεση. Πολλές φορές μια απλή σκούπα δεν αρκεί για να φρεσκάρει τον αέρα εντός του αυτοκινήτου με τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων να παραπονιούνται ακόμη και αμέσως μετά το πλύσιμο. Ωστόσο υπάρχουν μικρά τεχνάσματα τα οποία μπορούν να δώσουν λύση σε όλα τα προβλήματα. Στην περίπτωσή μας οι οσμές εντός του αυτοκινήτου μπορούν να ρυθμιστούν με μια απλή διαδικασία.

Το κόλπο με το μανταλάκι στους αεραγωγούς του air condition

Συχνά, τα αποσμητικά χώρου που χρησιμοποιούμε για το αυτοκίνητο δεν έχουν το αποτέλεσμα που θέλουμε, ενώ αν έχουμε παιδιά προτιμούμε να αποφεύγουμε τις έντονες μυρωδιές. Ευτυχώς, υπάρχει μια φυσική εναλλακτική λύση ειδικά για τους αεραγωγούς του αυτοκινήτου..

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ξύλινο μανταλάκι. Αν βάλετε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο σε ένα μανταλάκι, το ξύλο θα απορροφήσει το άρωμα κι έτσι όταν στη συνέχεια το τοποθετήσετε στον αεραγωγό του αυτοκινήτου σας, η μυρωδιά θα διαχυθεί σε ολόκληρο το όχημα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments