Αθλητισμός

Ξάνθη: Κατρακυλάει προς υποβιβασμό μετά τη συνεδρίαση της ΕΕΑ

Ξάνθη: Κατρακυλάει προς υποβιβασμό μετά τη συνεδρίαση της ΕΕΑ
Ξάνθη: Τρίτο φαβορί δίνουν οι book την Ακριτική ομάδα μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού αθλητισμού.

Ξάνθη: Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τα όσα έχουν γίνει γνωστό σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Ξάνθης. Πριν λίγες ημέρες το ONE είχε αποκαλύψει ότι ο άνθρωπος που έχει αγοράσει τις εγκαταστάσεις της Ακριτικής ομάδας έχει άμεση σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη. Όλα τα παραπάνω δεν πέρασαν απαρατήρητα από τις αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Μετά από μια επεισοδιακή εκδίκαση, αποφασίστηκε η αναβολή της υπόθεσης για τις 16 του μήνα, στις 10 το πρωί για να μπορέσει η ΕΕΑ να στείλει επίσημα την κλήση στην Ξάνθη για το θέμα της πολυιδιοκτησίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της Ξάνθης ισχυρίστηκαν ότι δεν γνώριζαν για ποιο λόγο έχουν κληθεί και έτσι δεν μπορούσαν να έχουν προετοιμάσει υπερασπιστική γραμμή.

Βλέπουν υποβιβασμό οι Book

Πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ – Ξάνθης και το ζήτημα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Ξάνθη από την ΕΕΑ (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού) η στοιχηματική εταιρεία «Stoiximan» στην κατηγορία «Τερματισμός στις δύο τελευταίες θέσεις» είχε απόδοση 20.00 στους Ακρίτες.  Όμως, μετά την αναβολή της εκδίκασης και τα όσα αποκαλύφθηκαν από τα ΜΜΕ , αλλά και στην αίθουσα της ΕΕΑ, οι book της συγκεκριμένης εταιρείας έριξαν τη Ξάνθη σε απόδοση 5.00. Αντιστρόφως ανάλογες είναι οι αποδόσεις για να τερματίσει στις 6 πρώτες θέσεις και να παίξει στα πλέι οφς.

Θυμίζουμε πως αν αποδειχθεί ότι οι εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης ανήκουν σε εταιρεία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη τότε οι οι ποινές θα είναι καταδικαστικές για τις δύο ομάδες, που θα βρεθούν αντιμέτωπες με το φάσμα του υποβιβασμού ή της αποβολής από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments