Ελλάδα

Νεκρό βρέφος: Η εκδοχή της μητέρας – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην κακοποιήθηκε σεξουαλικά

Νεκρό βρέφος: Η εκδοχή της μητέρας – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην κακοποιήθηκε σεξουαλικά
Νεκρό βρέφος: Ανοιχτό αφήνουν το ενδεχόμενο οι ιατροδικαστές και κυρίως οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση οι κακώσεις να προκλήθηκαν από την αντιεπιληπτική αγωγή σε υπόθετα.

Νεκρό βρέφος: Σάλος έχει προκληθεί σε όλη τη χώρα από την είδηση του θανάτου ενός μωρού 11 μηνών. Το βρέφος έφτασε νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.  Αργότερα η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το παιδάκι είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, ωστόσο δεν ήταν αυτό που προκάλεσε και τον θάνατο του. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές όταν βγουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, το ένα δίδυμο αδερφάκι του άτυχου βρέφους και ένα 2,5 ετών, επίσης θα εξεταστούν από τους ιατροδικαστές, όπως και οι γονείς, αλλά και άλλο ένα ζευγάρι, που διέμενε μαζί με την οικογένεια στο διαμέρισμα στου Ζωγράφου.

Τη δική της διαφορετική εκδοχή για τα γεγονότα έδωσε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η μητέρας του άτυχου βρέφους. Σύμφωνα με τη μητέρα λόγω προβλήματος υγείας που είχε το βρέφος, δεν τρεφόταν σωστά και ήταν αναγκασμένη κάποιες φορές να του κάνει κλύσματα. Μάλιστα, η μητέρα, όταν προσήλθε την Κυριακή στο νοσοκομείο, είχε μαζί της τον ιατρικό φάκελο του παιδιού, καθώς πήγαιναν συχνά το κοριτσάκι τους στο Παίδων για εξετάσεις, εξαιτίας του προβλήματος με την υγεία του.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι κακώσεις να προκλήθηκαν από την αντιεπιληπτική αγωγή σε υπόθετα που λάμβανε από τους γονείς του το βρέφος, και μάλιστα όταν βρισκόταν σε φάση επιληπτικών σπασμών. Να σημειωθεί ότι από την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, κρατούνται και ανακρίνονται ο πατέρας του 11μηνου βρέφους και ο εξάδελφός του, ο οποίος φιλοξενείτο στο σπίτι τους στου Ζωγράφου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments