Ελλάδα

Γλυφάδα τροχαίο: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης του 25χρονου

Γλυφάδα τροχαίο: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης του 25χρονου
Γλυφάδα τροχαίο: Το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Corvette κατευθύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παρασύρει τη μοτοσικλέτα του άτυχου 25χρονου

Γλυφάδα τροχαίο: Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη παράσυρση του 25χρονου μοτοσυκλετιστή, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο ύψος της Γλυφάδας παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Όπως φαίνεται και στο βίντεο το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Corvette κατευθύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παρασύρει τη μοτοσικλέτα που ήταν στα πλάγια του οχήματος.

Δευτερόλεπτα αργότερα στο βίντεο απεικονίζεται στο οδόστρωμα το σώμα του 25χρονου μοτοσικλετιστή. Ο οδηγός του αυτοκινήτου αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, ενώ μια αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως το αυτοκίνητο έκανε “σφήνες” στο σημείο. Οι αστυνομικές Αρχές ψάχνουν να βρουν αν υπήρχε και δεύτερο όχημα στο σημείο.

Άλλοι μάρτυρες σημειώνουν πως στο σπορ αυτοκίνητο υπήρχε και μία γυναίκα συνοδηγός η οποία έφυγε πρώτη από το σημείο της φονικής σύγκρουσης και στη συνέχεια ακολούθησε ο οδηγός.

Έκκληση του πατέρα να βρεθεί ο οδηγός

Ο πατέρας του άτυχου 25χρονου μοτοσικλετιστή που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο συγκλονίζει. Ο πατέρας του παιδιού έκανε έκκληση για να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού του: «Εγώ κάνω μία έκκληση σε αυτό το ανήθικο στοιχείο γιατί άφησε το παιδί μου και το εγκατέλειψε και έφυγε. Εδώ χτυπάμε μια γάτα και γυρνάμε για να δούμε αν ζει ή αν πέθανε. Σταματάς, μένεις εκεί και λες ‘τι έχω κάνει;. Εγώ έτσι ξέρω. Μπορεί το παιδί μου να ζούσε…».Στη συνέχεια έκανε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι ή έχει δει κάτι, «να μας το πει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments