Lifestyle

Χριστιάνα Καρνέζη: Ο τηλεφωνικός κατάλογος και η απογείωση στο Instagram

Χριστιάνα Καρνέζη: Ο τηλεφωνικός κατάλογος και η απογείωση στο Instagram
Χριστιάνα Καρνέζη: Η όμορφη ξανθιά με σταθερά βήματα σε μόντελινγκ και υποκριτική έχει καταφέρει να βάλει γερά θεμέλια στις καρδιές των ανδρών.

Χριστιάνα Καρνέζη: Το ευρύ κοινό τη γνώρισε μέσω της γνωστής διαφήμισης τηλεφωνικού καταλόγου όπου πρωταγωνίστησε ως παρτενέρ του Τόνι Σφήνου. Η Χριστιάνα όμως εκτός από το συγκεκριμένο ποστ πραγματοποιεί σταθερά βήματα και στην ηθοποιία όντας ένα από τα κορίτσια του Μάρκου Σεφερλή στις τελευταίες παραστάσεις του.

Η ξανθιά καλλονή έχει όλο το πακέτο για να μείνει και να εδραιωθεί στην ελληνική σόουμπιζ. Το πληθωρικό της Instagram έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με χιλιάδες θαυμαστές της – κατά πλειοψηφία άνδρες – να περιμένουν καρτερικά μια της φωτογραφία. Η Χριστιάνα είναι γεννημένη στην Αθήνα, ενώ έχει καταγωγή από Μάνη και Κρήτη. Ο δρόμος του μόντελινγκ δεν ήταν μονόδρομος καθώς μπορούσε να επιλέξει και αυτόν των σπουδών της, μιας και είναι απόφοιτος σχολής Πληροφορικής.

Το 2013, πήρε μέρος στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία και στέφθηκε Σταρ, ενώ δύο χρόνια αργότερα ταξίδεψε στην Ιταλία, όπου συμμετείχε στον διαγωνισμό «Miss Progress International», όπου και κέρδισε μία θέση στην πεντάδα. Τα ιταλικά Μέσα, μάλιστα, την χαρακτήρισαν «La Barbie Della Grecia». Το όνομα της Χριστιάνας στο παρελθόν έχει συνδεθεί με εκείνο του Λευτέρη Πανταζή, με την εκρηκτική ξανθιά να έχει στο βιογραφικό της μια θυελλώδη σχέση μαζί του. Σήμερα απολαμβάνει τη μοναξιά της! Παίζει στη νέα παράσταση του Μάρκου Σεφερλή στο θέατρο Περοκέ και παράλληλα εξασκεί το μόντελινγκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments