Αθλητισμός

Βασίλης Μπάρκας μεταγραφή: Στη λίστα της Μονπελιέ ο Έλληνας γκολκίπερ

Βασίλης Μπάρκας μεταγραφή: Στη λίστα της Μονπελιέ ο Έλληνας γκολκίπερ
Βασίλης Μπάρκας μεταγραφή: Το βλέμμα της στον Βασίλη Μπάρκα φαίνεται πως έχει στραμμένο η Μονπελιέ.

Βασίλης Μπάρκας μεταγραφή: Στην αγορά για να “ψωνίσει” τον βασικό της τερματοφύλακα έχει βγει η Μονπελιέ. Η γαλλική ομάδα με μπάτζετ για transfer fee, περίπου τα 4-5 εκατομμύρια ευρώ (προ κορωνοϊού έφθανε μέχρι και 8 εκατομμύρια), φαίνεται πως έχει ψηλά στη λίστα της τον Βασίλη Μπάρκα της ΑΕΚ.

Θα καταφέρει όμως να τον κάνει δικό της;

Σύμφωνα με τη Sportimε, o άνθρωπος των μεταγγραφών, Μπρούνο Καροτί, ανέσυρε το όνομα του Βασίλη Μπάρκα  από τα συρτάρια μιας και φαντάζει αξιόπιστη και οικονομική λύση. Το ζήτημα ωστόσο που προκύπτει είναι πως αν και εφόσον πατήσει το κουμπί για επίσημη πρόταση ποιες θα είναι οι προθέσεις της ΑΕΚ, η οποία θεωρητικά απέρριψε 4,5 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι σε πρόταση που είχε για τον παίκτη. Από την άλλη, ο Μπάρκας, μετά από τέσσερα χρόνια στην Ένωση, θέλει να φύγει. Συγχρόνως, ο Ίλια Ίβιτς πρέπει να πωλήσεις και η Μονπελιέ να καλύψει την απουσία ενός “Νο1”.

Υπενθυμίζεται, πως και τον Δεκέμβρη είχε ακουστεί το όνομά του για την γαλλική ομάδα.

Οι Γάλλοι όπως ανέφεραν τότε τα ρεπορτάζ γύρω από την Ένωση δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να επιστρέψουν ξανά για τον Βασίλη Μπάρκα. Ο 25χρονος αποτελεί διακαή πόθο της διοίκησης, η οποία πιστεύει στο ταλέντο του και την εξέλιξή του. Αυτό ωστόσο φαίνεται πως γίνεται άμεσα. Η Μονπελιέ στη θέση «1» έχει αποκτήσει από το καλοκαίρι τον Ρούλι με την μορφή δανεισμού από την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το συμβόλαιο του εν λόγω ποδοσφαιριστή είναι αρκετά μεγάλο σε σημείο που τη δεδομένη στιγμή απαγορεύει στους Γάλλους να φορτώσουν ακόμη ένα πίσω από αυτόν. Το καλοκαίρι όμως όλα αλλάζουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments