Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στη λίστα του «Τριφυλλιού ο Μαυροβούνιος φόργουορντ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στη λίστα του «Τριφυλλιού ο Μαυροβούνιος φόργουορντ
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι Ισπανοί συνδέουν τους «Πράσινους» με τον παίκτη της Σαραγόσα τονίζοντας δεν αποκλείεται το φλερτ να οδηγήσει σε συμφωνία τους επόμενους μήνες.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι «Πράσινοι» φαντάζει δεδομένο πως το προσεχές καλοκαίρι θα προβούν σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Ακόμη δεν είναι γνωστός ο προπονητής που θα αναλάβει τις τύχες του συλλόγου, ωστόσο από πλευράς διοίκησης είναι βέβαιο πως θα στηρίξει οικονομικά το νέο πλάνο στοχεύοντας ξανά σε μια επιτυχημένη πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ένας από τους παίκτες που εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος είναι ο Μαυροβούνιος φόργουορντ,  Νεμάνια Ράντοβιτς. Ο 28χρονος Μαυροβούνιος φόργουορντ της Σαραγόσα (2.08) είχε τη φετινή σεζόν μέχρι τη διακοπή, λόγω του κορωνοϊού, μέσο όρο 10.8 πόντους και 5 ριμπάουντ στην ACB, ενώ στο BCL είχε αντίστοιχα 9.9 πόντους και 5.2 ριμπάουντ.

Ο Μαυροβούνιος όπως αναφέρει το «BasketballZone» βρίσκεται στη λίστα του «Τριφυλλιού» με τους παίκτες υπό στενή παρακολούθηση. Οι «Πράσινοι» θέλουν να αλλάξουν αρκετά πρόσωπα στην ομάδα τους ενισχύοντας την με παίκτες που έχουν εμπειρία από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης αλλά και του ΝΒΑ. Όσοι γνωρίζουν τον Ράντοβιτς μιλούν για έναν αξιόπιστο παίκτη αρκετά συνεπή στα καθήκοντα, ο οποίος στέκεται διαχρονικά επάξια σε υψηλό επίπεδο.

Εκτός από τη θέση του φόργουορντ δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως οι «Πράσινοι» θα αναζητήσουν μία ίσως και δύο λύσεις κάτω από τη ρακέτα με τη θέση «5» να αποτελεί την μεγάλη πληγή της φετινής σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments