Ελλάδα

Χαλκίδα επεισόδια: Συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού

Χαλκίδα επεισόδια: Συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
Χαλκίδα επεισόδια: Βίντεο που κυκλοφορoύν σε σάιτ που οπαδοί ανεβάζουν «στιγμιότυπα» από επεισόδια δείχνουν συμπλοκή στη Χαλκίδα. Φαίνεται πως υπήρξε μάχη ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Για άλλη μια φορά βίντεο που κυκλοφορoύν σε σάιτ που οπαδοί ανεβάζουν «στιγμιότυπα» από επεισόδια δείχνουν συμπλοκές, αυτή τη φορά στη Χαλκίδα. Φαίνεται πως υπήρξε μάχη ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιουνίου, με τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» να φωνάζουν προς το τέλος του βίντεο «Ολυμπιακός», με κάποιους να φορούν μάλιστα και ρούχα στα χρώματα της ομάδας.

Δείτε το βίντεο στο οποίο φαίνεται να υπάρχει συμπλοκή ανάμεσα στους οπαδούς

Δείτε άλλο βίντεο που κυκλοφορεί στο Hooligans Tv

Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία που τέτοια βίντεο βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Άλλωστε, το παραπάνω κανάλι, διαθέτει… πλούσιο υλικό από όλο τον κόσμο.

Δυσφορία στον Ολυμπιακό για την ημερομηνία του ματς με τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός «βράζει» με την ημερομηνία για τον αγώνα του επαναληπτικού στο Κύπελλο Ελλάδας. Τόσο από την διοίκηση του Ολυμπιακού όσο και ο Πέδρο Μαρτίνς «βράζουν» με την ημερομηνία ορισμού της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός γέλαγε και με το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει μια έξτρα μέρα να ξεκουραστεί, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» πριν τον επαναληπτικό του Κυπέλλου αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό και μετά την ΑΕΚ.

Τα παραπάνω ανέφερε το «Φως», μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του Πειραιά, όσον αφορά τον αγώνα που θα κρίνει αν οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ουσιαστικά τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το νταμπλ φέτος. Θυμίζουμε ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την σχετική εισήγηση της επιτροπής Κυπέλλου της ομοσπονδίας και όρισε τα δύο παιχνίδια στις 24/6.

Η αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ θα αρχίσει στις 19:00. Να σημειώσουμε ότι η «Ένωση» είχε επικρατήσει 2-1 στο ΟΑΚΑ στο πρώτο ματς, ενώ το εναρκτήριο λάκτισμα στη συνάντηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ θα δοθεί στις 21:30. Η πρώτη αναμέτρηση είχε λήξει 3-2 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Να τονίσουμε ότι οσο πάμε προς το τέλος της σεζόν, τόσο περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα ακούγονται για τον Ολυμπιακό. Ένα όνομα που ακούγεται ολοένα και περισσότερο είναι ο Ματέο Γκαρσία. Ο γνωστός μας από το πέρασμά του από τον Άρη, ενδέχεται να απασχολήσει ξανά τον την ομάδα του Μαρτίνς, μιας και στον Ερυθρό Αστέρα θέλουν να ξεφορτωθούν τα «βαριά» συμβόλαια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments