Lifestyle

Με αυτήν την Ελληνίδα παντρεύτηκε ο Σεμπά

Με αυτήν την Ελληνίδα παντρεύτηκε ο Σεμπά
Με αυτήν την Ελληνίδα παντρεύτηκε ο Σεμπά: Η Ευτυχία Σιδέρη είναι η σύζυγος του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Με την Ελληνίδα ηθοποιό Ευτυχία Σιδέρη παντρεύτηκε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Σεμπά. Αμέσως μετά τον γάμο ανάμεσα στον 28χρονο Βραζιλιάνο και την ηθοποιό, ο πρώτος ταξίδεψε για τη Σαουδική Αραβία προκειμένου να ενσωματωθεί στο ρόστερ της Αλ Σαμπάμπ.

Η Ευτυχία Σιδέρη, γνωστή από τη συμμετοχή στης στη σειρά «Πολυκατοικία», είχε ακολουθήσει τον Σεμπά στην Κίνα, όπου ο τελευταίος βρέθηκε μετά τον Ολυμπιακό αλλά και τη Σαουδική Αραβία, προτού βρεθούν μακριά λόγω κορονοϊού.

Μετά το τέλος της καραντίνας ωστόσο οι δυο τους δρομολόγησαν το θέμα του γάμου. «Ό, τι χαρτιά χρειάζονταν τα έχουμε υπογράψει πριν γεννηθεί η μπέμπα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Ευτυχία Σιδέρη στη «Realnews».

Ποιος είναι ο Σεμπά

Ο Σεμπαστιάο ντε Φρέιτας Κόουτο Τζούνιορ (πιο γνωστός ως Σεμπά) (βραζιλιάνικα: Sebastião de Freitas Couto Júnior ή Sebá, Σαλβαδόρ, 8 Ιουνίου 1992) είναι Βραζιλιάνος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως επιθετικός στην κινεζική Chongqing Dangdai Lifan.

Ο Σεμπά ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη βραζιλιάνικη ομάδα Κρουζέιρο, αλλά γρήγορα πήγε ως δανεικός στην Πόρτο, που εκεί κυρίως έπαιξε στη Β ομάδα της. Ο Σεμπά είναι ένας μέσος που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Επίσης, εξ αιτίας του καλού χειρισμού της μπάλας και την ταχύτητά του, μετά από μερικούς αγώνες στην Πορτογαλία, κάποιοι τον σύγκριναν με τον Χούλκ.

Παρόλα αυτά, η Πόρτο αποφάσισε να μην τον κάνει δικό της, κι έτσι ο Σεμπά πήγε στην Εστορίλ – η οποία θα αγωνιζόταν και στο Europa League– καθόσον το γραφείο που είχε κάποια από τα δικαιώματα του παίχτη είχε καλές σχέσεις με την ομάδα, κι έτσι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή.

Ο Σεμπά στον Ολυμπιακό

Στις 19 Αυγούστου 2015, ο Ολυμπιακός απέσπασε την υπογραφή του Σεμπά, και τον έκανε δικό του. Ο Σεμπά θα υπέγραφε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Στον Ολυμπιακό ο Σεμπά θα έβρισκε τον παλιό του προπονητή στην Εστορίλ, Μάρκο Σίλβα, ο οποίος είχε αναλάβει το ίδιο καλοκαίρι, την πειραϊκή ομάδα. Στον Ολυμπιακό έκανε το ντεμπούτο του στις 23 Αυγούστου του 2015, σε ένα αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, ο οποίος έληξε 3-0, υπέρ του Ολυμπιακού. Ο Σεμπά, μπήκε, τότε, ως αλλαγή, στη θέση του Φελίπε Πάρντο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments