Ελλάδα

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σε αυτήν τη σκηνή δεν παίζει η ίδια αλλά η σωσίας της

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σε αυτήν τη σκηνή δεν παίζει η ίδια αλλά η σωσίας της
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η μεγάλη Ελληνίδα σταρ είχε και αυτή τη σωσία της, τη γυναίκα που την ντούμπλαρε σε κάποιες σκηνές. Και φυσικά αυτό περνούσε απαρατήρητο.

Όλοι οι μεγάλοι σταρ σήμερα έχουν και τον ντουμπλέρ τους, κάποιον που κάνει τις δύσκολες σκηνές, τα κασκαντεριλίκια όπως λέγονται. Βέβαια ο ντουμπλέρ μπορεί να χρησιμεύει και για άλλους λόγους. Μία σκηνή που πρέπει να φανούν γυμνά σημεία του σώματος, πολλές φορές τη γυρίζουν όχι οι σταρ αλλά τα άλτερ έγκο τους. Το να υπάρχει κάποιος που ντουμπλάρει τον πρωταγωνιστή δεν είναι καινούρια ανακάλυψη και όπως φαίνεται δεν περιορίστηκε στο Χόλυγουντ ή μόνο στα μεγάλα στούντιο.

Η Αλικη Βουγιουκλάκη, η μεγαλύτερη σταρ της Ελλάδας είχε και αυτή κάποιο πρόσωπο να την ντουμπλάρει, χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό.  Τότε, μεγάλο μέρος του κοινού δεν γνώριζε την αλήθεια, σήμερα όμως είναι γνωστή η παρουσία της γυναίκας που ήταν…ο κλώνος της Αλίκης σε μία από τις εμπορικότερες ταινίες της καριέρας της.

Η «σωσίας» της Αλίκης, Μήτση Καρρά

Ο λόγος για τη Μήτση Καρρά (το πραγματικό της όνομα ήταν Δήμητρα Καπετανοπούλου), που ήταν μοδίστρα στο επάγγελμα, αλλά είχε συμμετάσχει και στα καλλιστεία, πριν έρθει η στιγμή να ντουμπλάρει την Αλίκη, όπως αναφέρει δημοσίευμα του menshouse.gr.

Η πρώτη φορά που είδαμε τη Μήτση σε ρόλο… Αλίκης, ήταν το 1969 στην ταινία «Η Νεράιδα και το Παλικάρι». Η Βουγιουκλάκη ήταν τότε έγκυος στον Γιάννη, κάτι που δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί στο σενάριο. Έτσι, μπορεί στα κοντινά πλάνα να βλέπαμε την Αλίκη, στα μακρινά, όμως, η Μήτση ήταν εκείνη που έβγαλε τη δουλειά.

Τι έχει δηλώσει η Μήτση Καρρά για τη συνεργασία της με την Αλίκη

«Τότε η Αλίκη ήταν έγκυος στο Γιάννη της στα μέσα των γυρισμάτων της ταινίας ‘Η Νεράιδα και το Παλικάρι’. Οπότε ζητούσαν σωσία. Η Φίνος, με την οποία εργάστηκα δύο χρόνια, με χρησιμοποίησε στα δύσκολα και μακρινά πλάνα.

Είχαμε τις καλύτερες σχέσεις. Με αγαπούσε και εκτιμούσε αυτό που έκανα. Ήταν γενναιόδωρη και πολύ καλή με τους συνεργάτες της. Το ίδιο και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Περάσαμε όμορφα στην Κρήτη», είχε δηλώσει η ίδια στην «Απογευματινή».

Δείτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη να ποζάρει με τη «σωσία» της Μήτση Καρρά

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments