Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία Άρης: Μια ανάσα από τη μεγάλη επιστροφή

Ματέο Γκαρσία Άρης: Μια ανάσα από τη μεγάλη επιστροφή
Ματέο Γκαρσία Άρης: Έτοιμος να φορέσει και πάλι τα "κιτρινόμαυρα" ο Αργεντινός εξτρέμ.

Πριν από περίπου δυο χρόνια ο Ματέο Γκαρσία ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Άρη με τη μορφή δανεισμού από την Λας Πάλμας. Ο νεαρός εξτρέμ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με αποτέλεσμα να βρεθεί στο στόχαστρο πολλών ομάδων. Όλες οι κορυφαίες ομάδες της χώρας έδειξαν ενδιαφέρον για τον παίκτη, ενώ την περίπτωση του παρακολουθούσαν και άλλες ομάδες από το εξωτερικό. Η Λας Πάλμας δεν είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει αν πρώτα ικανοποιηθεί οικονομικά.

Τελικά ο Ματέο Γκαρσία δεν έμεινε στη χώρα μας καθώς ο Ερυθρός Αστέρας κινήθηκε γρήγορα και κέρδισε τη μάχη για την απόκτηση του. Παρά το καλό ξεκίνησμα η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η αλλαγή προπονητή επηρέασε άμεσα τον παίκτη που είδε τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται. Από τη στιγμή που άρχισε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, η Ελλάδα ήταν στο μυαλό του. Το όνομα του “έπαιξε” εκ νέου για τον Ολυμπιακό, αλλά και για την ΑΕΚ που έψαχναν ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης.

Όλα δείχνουν Άρη για τον Ματέο Γκαρσία

Από την πλευρά του ο Άρης δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να αποκτήσει και πάλι τον παίκτη. Η περίπτωση του δεν ήταν εύκολη και οι “κιτρινόμαυροι” χρειάστηκε να περιμένουν για μεγάλο διάστημα πριν κάνουν την τελική τους κίνηση. Δυο εβδομάδες πριν από την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε τρεις ακόμη κινήσεις που μπορεί να γίνουν και τέσσερις εφόσον παραχωρηθεί ο Φετφατζίδης.

Αρχικά μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Ματέο Γκαρσία στον Άρη ώστε να έρθει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσει προπονήσεις. Οι άλλες δυο κινήσεις θα αφορούν την άμυνα και πρόκειται για ένα κεντρικό αμυντικό που να έχει την ευχέρεια να παίζει και ως δεξιός μπακ αλλά και έναν αριστερό μπακ αφού ο Γκάνεα δείχνει σοβαρά προβλήματα προσαρμογής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δυο παίκτες έχουν εντοπιστεί και γίνονται οι τελικές επαφές. Υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει και άλλη μια προσθήκη ενός εξτρέμ αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την παραχώρηση ή όχι του Γιάννη Φετφατζίδη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments