Video

Ηλιάνα Παπαγεωργίου γάμος: Απάντησε στο αν παντρεύτηκε τελικά στην Αμερική

Ηλιάνα Παπαγεωργίου γάμος: Απάντησε στο αν παντρεύτηκε τελικά στην Αμερική
Ηλιάνα Παπαγεωργίου γάμος: Είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως είχε τελέσει κρυφό γάμο το 2015 στην Αμερική και μια εκ των κουμπάρων ήταν η Γιάννα Τερζή.

Ένα θέμα με τη Γιάννη Τερζή έφερε στο «τραπέζι» της συζήτησης τον φημολογούμενο γάμο που φέρεται να είχε κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν από μερικά χρόνια.

Μια ιδιαίτερα αμήχανη τηλεοπτική στιγμή καταγράφηκε στον «αέρα» της εκπομπής «Pop Up» την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, με πρωταγωνίστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν οι συνεργάτες της θέλησαν να μάθουν περισσότερα για ένα ζήτημα που την αφορούσε.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια του Alpha και πρώην κριτής του GNTM, θέλησε να συζητήσει με τους συνεργάτες της το νέο τραγούδι το οποίο κυκλοφόρησε ο Πασχάλης Τερζής μαζί με την κόρη του, Γιάννα. Η παρουσιάστρια του «Pop Up» τότε αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τη Γιάννα Τερζή και ο συνεργάτης της, Κωνσταντίνος Ντάφλος δεν δίστασε να τη ρωτήσει αν οι δ;yο τους είναι κουμπάρες.

Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον φημολογούμενο γάμο της στην Αμερική

Τότε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε το εξής: «Πολλά λάθη ξέρετε, πολλά πράγματα που δεν ισχύουν», για να συνεχίσει ο συνεργάτης την ερώτηση, επιμένοντας στο ίδιο κλίμα ο Κωνσταντίνος Ντάφλος: «Δεν ισχύει η κουμπαριά ή δεν ισχύει ο γάμος;». «Δεν ισχύει τίποτα. Είμαι μια ελεύθερη γυναίκα. Ελεύθερη δεν είμαι, είμαι σε σχέση» απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ξεκαθαρίζοντας εν τέλει για το αν είχε παντρευτεί ή όχι στην Αμερική.

Υπενθυμίζεται αρκετό καιρό πριν είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε τελέσει κρυφό γάμο το 2015 στην Αμερική και μια εκ των κουμπάρων ήταν η Γιάννα Τερζή.

Πέρασαν δύο χρόνια για να σχολιάσει τις φήμες περί γάμου με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη

«Το 2015 γίνεται ο γάμος στο Λος Άντζελες από έρωτα με κουμπάρους, τον Δημήτρη Γιαννέτο και την Γιάννα Τερζή. Τον Μάρτιο του 2018 στο Mad Walk η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε με τον σύντροφο της» ,ανέφεραν στις τηλεοπτικές εκπομπές πριν δύο χρόνια ακριβώς. Σήμερα, η νέα παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε για πρώτη φορά αυτές τις φήμες περί γάμου με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή όπου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθάρισε τι ισχύει:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments