Πολιτική

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Στην Κοζάνη σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Στην Κοζάνη σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα βρεθεί στην Κοζάνη προκειμένου να έχει συναντήσεις με τους τοπικούς άρχοντες με θέμα φυσικά τα μέτρα για την πανδημία.

Την Κοζάνη επισκέπτεται σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο οποίος θα παρευρεθεί σε σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για θέματα που αφορούν στην πανδημία του κορωνοϊού και την κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή. Στη σύσκεψη θα μετέχουν ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης και ο αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας, οι δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ, οι διοικητές του Μαμάτσειου και του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, ο ιατρός συντονιστής του ΕΟΔΥ της Περιφέρειας, ο γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας, ο διευθυντής της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ειδικά για τον νομό Κοζάνης η κατάσταση κρίνεται σοβαρή με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα τα οποία παρατηρούνται και χθες συνεδρίασε, για την κατάσταση στην περιοχή, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, ανέφερε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας υπογραμμίζοντας πως ο νομός Κοζάνης συμπεριλαμβάνεται στους νομούς με τα περισσότερα νέα κρούσματα τις τελευταίες 7 ημέρες ανά 100.000 πληθυσμού.

“Κανείς δεν κάνει του κεφαλιού του – θα κλείσουμε τις περιοχές αν χρειαστεί”

«Κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του, αλλιώς θα σφραγιστούν οι περιοχές, ακόμα και σπίτι- σπίτι», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά από ευρεία σύσκεψη στην Ελευσίνα, για τον κορωνοϊό, όπου συμμετείχαν όλοι οι αρμόδιοι παράγοντες. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, στην αντιπεριφέρεια Ελευσίνας, με τη συμμετοχή του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, εκπροσώπων της περιφέρειας, δημάρχων της Δυτικής Αττικής και υγειονομικών φορέων.

Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε το θέμα της εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές της Δυτικής Αττικής. Αμέσως μετά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε: «Δεν έχω να πω πολλά, στην πραγματικότητα έχω να πω ένα μόνο: Κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, να εξηγήσουμε, να συνδράμουμε, αλλά του κεφαλιού του κανείς. Σε αντίθετη περίπτωση θα σφραγισθούν οι περιοχές, ακόμη και σπίτι – σπίτι… Δεν είναι ούτε απειλή, ούτε προειδοποίηση. Είναι απόφαση και θα γίνει έτσι αν χρειαστεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments