Lifestyle

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το καυτό μίνι που τρέλανε κόσμο

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το καυτό μίνι που τρέλανε κόσμο
Ντορέττα Παπαδημητρίου Instagram: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δείχνει μία προτίμηση στα καυτά μίνι, προβάλλοντας το ωραιότερο σώμα που έχει δει ποτέ η ελληνική showbiz.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποτελεί μία από τις πιο όμορφες και δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιούς. Η ίδια διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα και γυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz. Και γιατί να το κρύψει; Άλλωστε η ίδια έχει αναφερθεί πολλάκις σε συνεντεύξεις της στη σχέση της με τον αθλητισμό, καθώς είναι και πρώην αθλήτρια του στίβου. Η ενασχόληση με τη γυμναστική της έχει χαρίσει ένα καλλίγραμμο σώμα, το οποίο μας έδειξε πρόσφατα σε φωτογραφία της στο Instagram στην οποία απεικονίζεται να κάνει ηλιοθεραπεία στην ταράτσα του σπιτιού της. Μία γυναίκα χωρίς ταμπού, δεν δίστασε στο παρελθόν να κάνει μία φωτογράφηση φωτιά, που κόλασε τους θαυμαστές της.

Η ίδια δεν διστάζει να προβάλλει την καλλίγραμμη σιλουέτα της φορώντας καυτά μίνι που κόβουν την ανάσα. Πως όμως διατηρεί αυτό το υπέροχα σμιλεμένο σώμα; Η ίδια δίνει την απάντηση!

Κατά τη διάρκεια της εφηβείας της μέχρι τα 22 της χρόνια, υπήρξε πρωταθλήτρια στη ρυθμική γυμναστική και τον στίβο ενώ κατά τη διάρκεια της αθλητικής της πορείας εκπροσώπησε την Εθνική Ομάδα ως και το 2002, με συμμέτοχες σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ αναδείχθηκε Βαλκανιονίκης με την Εθνική Ομάδα Νεανίδων το 1992.

Και επειδή η άθληση είναι τρόπος ζωής, φροντίζει να κάνει τις δραστηριότητες που αγαπά και τη βοηθούν παράλληλα να διατηρείται σε άψογη φόρμα. Όχι για να εντυπωσιάσει αλλά γιατί η ίδια το έχει επιλέξει και το λατρεύει.

Πρόκειται για μια γυναίκα η οποία αγαπά πολύ τη γυμναστική και πριν την καραντίνα πήγαινε σχεδόν καθημερινά σε χώρους όπου γίνονται διάφορες ασκήσεις για να διατηρήσει το σώμα της στα καλύτερα επίπεδα.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια φροντίζει τη σιλουέτα της, κάνοντας υγιεινή διατροφή και άσκηση, με σκοπό να έχει ένα κορμί σμιλεμένο.

Με επιμονή και σωστές ασκήσεις το καταφέρνει, ενώ να αναφέρουμε ότι από μικρή ασχολείτο με την άθληση, ενώ μια από τις δραστηριότητες που είχε επιλέξει, ήταν ο χορός. Τι κι αν μεγάλωσε όμως; Δεν σταμάτησε ποτέ να συνεχίζει και να φροντίζει το σώμα της!

«Αθλούμαι ανά διαστήματα, όσο αντέχω κι όσο προλαβαίνω. Κάνω λίγο γιόγκα, λίγο τρέξιμο, λίγη κολύμβηση και πηγαίνω γυμναστήριο. Και χορεύω, δεν τον ξεπέρασα το χορό», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της.

«Εναλλάσσω τη γυμναστική μου γιατί δε μου αρέσει να νιώθω ότι πρέπει οπωσδήποτε να γυμναστώ. Θέλω να περνάω καλά κατά τη διάρκεια της άσκησης», είχε προσθέσει.

Και δεν είναι λίγες οι φορές που, μέσα από τα social media, η γοητευτική Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει μοιραστεί στιγμιότυπα από τα workouts της, ενώ ακόμα και κατά τη διάρκεια της καραντίνας φροντίζει να κρατά το κορμί της ζωντανό.

Μια μορφή άσκησης που κάνει είναι οι πιλάτες, ενώ πολλές φορές χρησιμοποιεί το σωματικό της βάρος και μόνο. Σαφώς, οι κοιλιακοί και το αερόβιο έχουν θέση στο πλάνο της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments