Lifestyle

Κάτια Δανδουλάκη: Έδωσε «καυτό» spoiler για τις «Άγριες Μέλισσες»

Κάτια Δανδουλάκη: Έδωσε «καυτό» spoiler για τις «Άγριες Μέλισσες»
Κάτια Δανδουλάκη: Η διάσημη ηθοποιός έχει ταυτιστεί πια και με την «Ανέτ».

Η Κάτια Δανδουλάκη είναι μια ηθοποιός που μπορεί να ταυτίζεται με τους ρόλους που υποδύεται. Ποιος, άλλωστε, ξεχνάει τον ρόλο της «Βίρνας» στη «Λάμψη». Αυτή την περίοδο η αγαπημένη ηθοποιός διαπρέπει στον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες», τη σειρά του Ant1 που καθηλώνει.

Η διάσημη ηθοποιός υποδύεται την «Ανέτ», η οποία έχει αρχίσει να διαδραματίζει ιδιαίτερο ρόλο στην εξέλιξη της σειράς, που έχει ανατροπές στην πλοκή της. Η Κάτια Δανδουλάκη έδωσε συνέντευξη στο freegossip.gr όπου μίλησε και για την εξέλιξη της σειράς, ενώ έδωσε και ένα «καυτό» spoiler. Οπότε, όσοι και όσες βλέπετε τη σειρά, αποφασίστε αν θα διαβάσετε τις παρακάτω γραμμές.

Αρχικά η ηθοποιός περιέγραψε τον ρόλο της «Ανέτ». «Η Ανέτ γεννήθηκε στο Διαφάνι, έφυγε 20 χρόνων και έζησε όλη της την ζωή στο Παρίσι. Όταν γυρνάει στο Διαφάνι, φέρνει μαζί της τις αρχές και τον αέρα της Ευρώπης και είναι σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Δεν είναι καθόλου δήθεν, είναι πραγματικά προχωρημένη.

Για αυτό και δέχεται πολύ ακραίες καταστάσεις μέσα στην οικογένεια χωρίς καθόλου κόμπλεξ και πίεση σε αντίθεση με την κοινωνία του τότε. Ακόμα και όταν η Ανέτ βγαίνει από τον εαυτό της είναι γιατί υπερασπίζεται την ελευθέρια και την αυτονομία του καθενός. Είναι η Ανέτ η όντως είναι πολύ “Σανέλ” γιατί είναι κι εκείνη μπροστά από την εποχή της και την έχουμε ως πρότυπο και προχωράμε!

Αυτό που αισθάνομαι εγώ και ελπίζω να βγαίνει προς τα έξω είναι πως ο Δούκας είναι ο αγαπημένος αδερφός της Ανέτ, γιατί κράτησε το τεράστιο μυστικό της εγκυμοσύνης της. Ο Δούκας της στάθηκε. Η Ανέτ προσπαθεί να ξυπνήσει στον Δούκα τον παλιό του εαυτό γιατί βλέπει πως η κατάρα του Δούκα είναι πως έχει δυο εαυτούς. Δυστυχώς αυτήν την περίοδο βλέπουμε πως υπερτερεί ο κακός τους εαυτός».

Το spoiler από την «Ανέτ»

Στη συνέχεια έδωσε ένα «καυτό» spoiler για το τι θα κάνει ο «Μελέτης» όταν μάθει ότι η μητέρα του βιάστηκε από τον τραπεζίτη Θέμελη. «Είμαστε στο υπέροχο στάδιο όπου ο Μελέτης χτίζει γέφυρες με την μάνα του. Αυτή την σχέση δεν θα την έλεγα πια μάνας γιού ούτε την αισθάνομαι έτσι. Είναι μια σχέση βαθιάς φιλίας και εμπιστοσύνης. Ο Μελέτης βλέπει την αγωνία της και προσπαθεί να την προστατέψει.

Ο Μελέτης δεν θα το μάθει κατευθείαν, ότι είναι γιος του Θέμελη μετά από βιασμό.. Θα αναγκαστεί να του το ομολογήσει η Ανέτ μετά από ένα συμβάν που θα δει εκείνος μπροστά στα μάτια του. Στην αρχή σοκάρεται… Δεν θα αντιδράσει αρνητικά… Είναι συγκινητικό… Θα αντιδράσει προσπαθώντας να προστατέψει τη μάνα του».

Η Κάτια Δανδουλάκη απάντησε και σε ερώτηση αν θα συνεχίσει η σειρά και τρίτη σεζόν. «Είναι μεγάλο κρίμα να αφήσει κάνει μια επιτυχία ανεκμετάλλευτη. 9 στις 10 φορές, η κάθε χρονιά είναι χειρότερη από την προηγούμενη, εδώ όμως βλέπουμε να συνεχίζεται η επιτυχία και να γίνεται και μεγαλύτερη, στις Άγριες Μέλισσες. Εδώ οι ήρωες έχουν γίνει ένα με τον κόσμο εγώ θα ευχόμουν να συνεχίσει, θα ήταν κρίμα να μην συνεχίσει και το λέω αυτό και ως θεατρικός παραγωγός», δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε το trailer για το σημερινό επεισόδιο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments