Video

Γιάννης Βασιλείου: Είχα την ευκαιρία να γίνω τοπ αλλά με ερωτικό αντάλλαγμα από άνδρα

Γιάννης Βασιλείου: Είχα την ευκαιρία να γίνω τοπ αλλά με ερωτικό αντάλλαγμα από άνδρα
Γιάννης Βασιλείου: Αναφέρθηκε στην πορεία που χάραξε στα μουσικά δρώμενα αλλά και το φλερτ που του έχει γίνει.

Ο Γιάννης Βασιλείου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του, για την πορεία που χάραξε στην ελληνική μουσική σκηνή καθώς και για το είδος των φλερτ που έχει δεχθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, δίνοντας συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και τον Κώστα Τσουρό, αναφέρθηκε στην πορεία που χάραξε στα μουσικά δρώμενα αλλά και το φλερτ που του έχει γίνει.

«Οι γυναίκες με κυνηγούσαν πάρα πολύ. Να πω ψέματα; Υπήρχε πρόβλημα. Έρχονταν στο καμαρίνι μου ανώνυμες τραγουδίστριες για να μου την πέσουν. Όχι μόνο σε εμένα, σε όλους», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Έχω δεχθεί ενοχλήσεις κι από άντρες. Κάποτε ήμουν ωραίο παλικάρι. Από εταιρίες όπου θα σου έδιναν και θα έπαιρνες βασικά. Είχα την ευκαιρία να γίνω τοπ κι ήξερα πως μπορούσα αλλά με αντάλλαγμα σεξουαλικό από άνδρα».

«Μια κοπέλα παντρεμένη είχε βάλει τα αρχικά μου στον πισινό της και μία κοπέλα είχε βάλει στο χέρι της ΓΒ (Γιάννης Βασιλείου) λέγοντας ότι το ξέρει κι ο άντρας μου», κατέληξε ο λαϊκός καλλιτέχνης.

Ακολουθεί το βίντεο με τη συνέντευξή του:

Σε παλαιότερη συνέντευξή του για τη μέχρι σήμερα πορεία του στη μουσική και το αν υπήρξαν επιρροές καθοριστικές θετικές ή αρνητικές, είχε απαντήσει πως «σε όλους τους τομείς της ζωής υπάρχουν θετικές και αρνητικές επιρροές».

«Προσπάθησα να κρατήσω τα θετικά στοιχεία από ορισμένους ανθρώπους που με στιγμάτισαν στην καριέρα μου. Τη μέχρι τώρα πορεία μου την έχει κρίνει νομίζω ο κόσμος. Είμαι πολύ γεμάτος σαν καλλιτέχνης, είμαι πολύ περήφανος για τους 11 χρυσούς και 1 πλατινένιο δίσκο που έχω αλλά και για τις περισσότερες από 40 δισκογραφικές δουλειές», είχε συμπληρώσει ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Μάλιστα, όταν του τέθηκε μια ερώτηση για μια συνεργασία που ονειρεύεται, ο Γιάννης Βασιλείου, ο οποίος έχει πολλούς χρυσούς δίσκους στο ενεργητικό του, είχε απαντήσει ως εξής: «Νομίζω πως η συνεργασία που ονειρευόμουν, έχει γίνει ήδη πραγματικότητα με τους Rolling Stones και με τον τεράστιο Frank Sinatra, τεράστιες εμπειρίες που για να τις διηγηθώ χρειάζομαι όχι μια αλλά πολλές συνεντεύξεις»!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments