Video

Νίκος Κοκλώνης: Η περιπέτεια υγείας που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή

Νίκος Κοκλώνης: Η περιπέτεια υγείας που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή
Νίκος Κοκλώνης: Έδωσε λεπτομέρειες τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική του ζωή.

Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν καλεσμένος στη βραδινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» στον Alpha και μίλησε μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια της υγείας του καθώς και για τον ρόλο του στη συνάντηση της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή.

Αναφερόμενος σε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του, ο Νίκος Κοκλώνης δεν δίστασε να αποκαλύψει πως σε κάποιο στάδιο έφτασε να ζυγίζει 176 κιλά. Όπως είπε, είχε χάσει τον κολλητό του και αυτό τον επηρέασε πολύ. Έτσι απέκτησε τα κιλά, γιατί «το έριξε στο φαΐ».

Στη συνέχεια αποκάλυψε και ένα άλλο περιστατικό, όταν κατά την περίοδο που παρουσίαζε την εκπομπή «It’s show time», μια συγκεκριμένη ημέρα δεν αισθανόταν καλά, αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μπορούσαν να περιμένουν.

«Είχα σπάσει τη μύτη μου και δεν το είχα καταλάβει. Πάω στο νοσοκομείο, μου λένε ότι μου έπεσε το σάκχαρο. Πάω στο περίπτερο, παίρνω ένα γλυκό, επιστρέφω και οι γιατροί μόλις είδαν τις εξετάσεις, με κράτησαν μέσα και με έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο» αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Αυτό που είχε υποστεί τελικά όπως αποδείχθηκε, ήταν ένα ισχαιμικό επεισόδιο, το οποίο παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή. Ωστόσο, όπως και ο ίδιος δήλωσε «τελευταία στιγμή σώθηκα».

Επίσης, δεν γινόταν να μην απαντήσει στην ανάμειξή του στην επί σκηνής σύμπραξη της Άννας Βίσση και Δέσποινας Βανδή. Ξεκινώντας να εξιστορεί πώς άρχισαν όλα, δήλωσε πως «υπήρξε μια μικρή κοντρούλα, αλλά δεν υπάρχει τώρα».

Όπως περιέγραψε ο Νίκος Κοκλώνης «την Άννα την ήξερα χρόνια, μάλιστα μου είχε κάνει και πλάτη σε ερωτικά. Με τη Δέσποινα γνωριστήκαμε μέσα από την τηλεοπτική μας συνεργασία και αμέσως δεθήκαμε». Όπως συνέχισε ο παρουσιαστής και παραγωγός, στη συνέχεια κανόνισε μια συνάντηση μεταξύ των δύο τραγουδιστριών στο σπίτι του ώστε να κανονιστεί και η τηλεοπτική τους συνάντηση.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, όταν στην αρχή πρότεινε την ιδέα στις δύο τραγουδίστριες, η μια έλεγε για την άλλη «αφού δεν θα δεχθεί». Όμως, όπως φάνηκε και εκ του αποτελέσματος, η ιδέα του ευδοκίμησε με τα αποτελέσματα που απολαύσαμε όλοι οι τηλεθεατές.

Η Ελεονώρα Μελέτη και η εκπομπή «Μεσάνυχτα» επέστρεψαν για τρίτη χρονιά στον Alpha

Τα «Μεσάνυχτα» επέστρεψαν για μια ακόμα χρονιά, την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, με πρώτο καλεσμένο τον Νίκο Κοκλώνη στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανατρεπτική συνάντηση Βίσση – Βανδή. Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων μηνών αποκάλυψε το παρασκήνιο της «ιστορικής» συνύπαρξης των δύο σταρ και εξήγησε πώς τις έπεισε να ανέβουν μαζί στη σκηνή.

Μίλησε για την επιχειρηματική του πορεία εξηγώντας πώς ένας έρωτας τον έκανε να εμπνευστεί την επιχείρηση που τον οδήγησε να κάνει πέντε εκατομμύρια ευρώ τζίρο την ημέρα. Περιέγραψε γιατί  έφτασε να ζυγίζει 176 κιλά μετά τον άδικο χαμό του καλύτερού του φίλου  και εξομολογείται πώς κατάφερε να είναι σήμερα όχι απλά ένας παρουσιαστής, αλλά και μιντιάρχης, έχοντας πλέον δικό του περιοδικό αλλά και εταιρεία παραγωγών.

Στην καρέκλα των πρώτων καλεσμένων κάθισε και η Αννίτα Ναθαναήλ χάρη στην οποία προσωπικότητες παγκοσμίου φήμης όπως η Τζένιφερ Άνιστον, η Μαρία Μενούνος και η Νία Βαρδάλος έχουν εκφράσει την ευαισθησία τους για την ιστορία της Ιωάννας που πριν λίγους μήνες δέχτηκε την αποτρόπαια επίθεση με βιτριόλι.

Μίλησε για τη σχέση που έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα με την Ιωάννα, εξήγησε τι ήταν αυτό που την ώθησε να «στήσει» μια παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης και μετέφερε στο κοινό, αποκλειστικά μέσα από την εκπομπή, εκ μέρους της Ιωάννας,  ένα τρυφερό μήνυμα και μια δέσμευση ζωής.

Ποιοι είναι οι καλεσμένοι της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου;

Να αναφέρουμε πως την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου τα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενούν την Κατερίνα Βρανά. Η βραβευμένη κωμική ηθοποιός με αφοπλιστικό χιούμορ και πολύ σαρκασμό μιλά για τη ζωή της.

Η πρόεδρος των Ελλήνων νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη, που πολλές φορές έχει βρεθεί στο επίκεντρο λόγω των αιχμηρών, αλλά εύστοχων δηλώσεων της για την πορεία του κορωνοϊού συστήνεται ως μια απλή καθημερινή γυναίκα μιλώντας για τη προσωπική της ζωή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments