Ελλάδα

Γιάννης Μπέζος: Δήλωση έκπληξη για τον Γιώργο Κιμούλη

Γιάννης Μπέζος: Δήλωση έκπληξη για τον Γιώργο Κιμούλη
Γιάννης Μπέζος: Ο γνωστός ηθοποιός «σπάει» τη σιωπή του.

Για όλα όσα ακούγονται για τον συνάδελφό του, Γιώργο Κιμούλη, μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος σε πρόσφατη εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφερόμενος στις καταγγελίες που έχουν γίνει σχετικά με παρενοχλήσεις και προσβλητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Μπέζο λοιπόν, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», είναι γνωστό ότι υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές αν και ο ίδιος στα τριάντα χρόνια της καριέρας του δεν συνάντησε τέτοια φαινόμενα. Τόνισε όμως, ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.

«Κάποιοι παρενοχλούν ή εκμεταλλεύονται τη θέση τους», σχολίασε χαρακτηριστικά  Γιάννης Μπέζος.

Όσο για τις καταγγελίες εναντίον του Γιώργου Κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία, ο κ. Μπέζος υποστήριξε πως περιμένει την τοποθέτηση του ηθοποιού. Δεν αμφισβητεί τα λεγόμενα της κ. Ζέτας Δούκα, η οποία είναι η πρώτη που κατήγγειλε λεκτική βία από τον ηθοποιό αλλά ο ίδιος δεν παρατήρησε ποτέ κάποια ανάρμοστη συμπεριφορά από τον συνάδελφό του, αν και αναγνωρίζει βέβαια τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

«Ούτε κοινό μυστικό, ούτε κεραυνός εν αιθρία» είναι η εκτίμηση του Γιάννη Μπέζου για τα περιστατικά βίας που καταγγέλθηκαν. «Τα περίεργα παιχνίδια με το σεξ θα γνωρίζω από τότε που τελείωσα τη σχολή. Δεν τα έχω υποστεί αλλά τα έχω ακούσει. Το θεωρώ ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει να εκμεταλλεύεσαι τη θέση και να παίζεις με τις ελπίδες ενός νέου για το μεροκάματό του», εξέφρασε ο ηθοποιός και θιασάρχης που πρωταγωνιστεί αυτή την εποχή στην σειρά «Παρουσιάστε» του ΑΝΤ1.

Ο Γιάννης Μπέζος μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο για τα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια του θεάτρου και της τηλεόρασης, τα οποία είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας μετά από τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα και άλλων ηθοποιών, αναφέρθηκε και γενικά στο θέμα της βίας, λέγοντας πως είναι άκρως επικίνδυνο, καθώς «έχουμε την τάση να συνηθίζουμε τέτοια φαινόμενα» και συμπλήρωσε πως «δεν μπορείς να επεμβαίνεις είτε σωματικά είτε ψυχολογικά σε κάποιον συνάνθρωπό σου».

Και συμπλήρωσε: «Σε ό,τι αφορά στην κακή συμπεριφορά, πέρα από τη σεξουαλική παρενόχληση, θέματα που τα συζητάμε και τα ξανασυζητάμε, θέλω να πως ότι δεν πρέπει να καταφεύγουμε σε υπερβολές. Άκουσα πριν λίγο την αγαπητή μου Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία είπε ότι συμβαίνει στο 99%. Είναι υπερβολικό αυτό. Καταλαβαίνω τη φόρτισή της αλλά είναι υπερβολικό. Εγώ έχω συνεργαστεί με πάρα πολλούς ανθρώπους, έχω θίασο εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια και στις τηλεοράσεις είμαι ο παλιότερος, ο πιο πολύπειρος και εκτεθειμένος, συνεργάστηκα άψογα με τους περισσότερους ανθρώπους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν συμβαίνουν αυτά. Πολλά συμβαίνουν και σε ακραία μορφή».

Μάλιστα, σχολιάζοντας τη δήλωση της Δήμητρας Παπαδήμα ότι στον χώρο του θεάματος, αν είσαι γυναίκα, πρέπει να περάσεις από πολλά κρεβάτια, ο Γιάννης Μπέζος ήταν κατηγορηματικός: «Τι σημαίνει; Ότι όσες είναι σήμερα κάποιες έχουν περάσει από κρεβάτια; Δεν δέχομαι ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Σίγουρα συνέβη και αυτό αλλά δεν είναι αυτό που χαρακτηρίζει. Άλλωστε τη δουλειά τη δική μας τη βαθμολογεί ο χρόνος. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments