Ελλάδα

Τάσος Χαλκιάς: Η φαρμακερή ατάκα για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Τάσος Χαλκιάς: Η φαρμακερή ατάκα για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Τάσος Χαλκιάς: Με διόλου κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη ο Τάσος Χαλκιάς.

Με «φαρμακερούς» χαρακτηρισμούς μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς που μπαίνει στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», στη θέση του πρώτου, μετά από τις καταγγελίες για τις παρενοχλήσεις ηθοποιών.

Ειδικότερα, μιλώντας μιλώντας τηλεφωνικά το Σάββατο στη Σίσσυ Χρηστίδου, για όλα αυτά που ακούγονται για το θέατρο δήλωσε πως «όποιος νομίζει ότι είναι υπεράνω των άλλων ανθρώπων και μπορεί να τους εξουσιάζει είναι ηλίθιος ή το χειρότερο ακόμα είναι άρρωστος». «Όλα αυτά που γίνονται ανήκουν στο παρασκήνιο του θεάτρου, όλα αυτά που εκθέτουν ανθρώπους και εκτέθηκαν άνθρωποι σε κινδύνους έγιναν στα καμαρίνια και κάποια από αυτά έγιναν πάνω στη σκηνή από κάποιους που πιστεύουν ότι και πάνω στη σκηνή μπορούν τάχα μου χρησιμοποιώντας την Τέχνη του θεάτρου να κάνουν πράγματα που τους αναδεικνύουν σαν ανώτερα όντα από τους άλλους. Είναι η απόλυτη βλακεία που τους δέρνει», πρόσθεσε.

Παράλληλα μιλώντας για το ρόλο του στη σειρά ο ηθοποιός ανέφερε πως «είναι ο αδερφός του Παρασκευά, του απερχόμενου συναδέλφου Πέτρου Φιλιππίδη, που έρχεται από την Αθήνα στο χωριό». Τέλος ο Τάσος Χαλκιάς ανέφερε πως δεν έχει επικοινωνήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Τάσος Χαλκιάς αντί Πέτρου Φιλλιπίδη

Ο Τάσος Χαλκιάς εντάχθηκε πρίν από λίγες μέρες επίσημα πλέον στο καστ της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» με τα γυρίσματα  να ξεκινούν από τη Δευτέρα το πρωί, εντατικά, μετά την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο γνωστός ηθοποιός αποδέχτηκε τελικά την πρόταση που του έγινε και θα υποδυθεί τον αδελφό του Παρασκευά, του ρόλου που υποδύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος αποχωρεί, όχι μόνο από τη σειρά αλλά και από την Αττική, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Σύμφωνα με την παλαιότερη επίσημη ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης, «λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments