Lifestyle

Άννα Παπαϊωάννου: Διαθέτει ιδανικές αναλογίες

Άννα Παπαϊωάννου: Διαθέτει ιδανικές αναλογίες
Άννα Παπαϊωάννου: Οι φωτογραφίες της στο Instagram είναι όλες υπέροχες.

Η Άννα Παπαϊωάννου είναι το κορίτσι με τα μακριά μαλλιά, τα ατελείωτα πόδια και το λαμπερό χαμόγελο. Πρόκειται για μια μελαχρινή καλλονή η οποία πρόσφατα κιόλας, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Πριν από ενάμιση μήνα περίπου, στις αρχές του Γενάρη, ο Στηβ Μιλάτος, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Άννα Παπαϊάννου, στο Δημαρχείο της Κορίνθου, έναν ακριβώς χρόνο μετά τη γνωριμία τους.

Ο Στηβ Μιλάτος μάλιστα, μιλώντας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του γάμου του και τόνισε πως μπορεί να το θέλουν αλλά η σύζυγός του δεν είναι έγκυος.

Οι δύο τους, δηλαδή το διάσημο μοντέλο και η όμορφη Άννα, γνωρίστηκαν πριν από ένα έτος περίπου και από τότε είναι αχώριστοι. Πρόκειται για δύο πολύ ερωτευμένα άτομα και φαίνεται πως είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Αυτό είναι ξεκάθαρο και από τις «καυτές» φωτογραφίες στα social media. Πάντως, και οι δύο ανεβάζουν συχνά κοινές φωτογραφίες τους και από τις αναρτήσεις τους φαίνεται πόσο πολύ ταιριάζουν.

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι παντρεύτηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού με πολιτικό γάμο, ενώ μάρτυρες στην τελετή ήταν οι φίλοι τους, Γιάννης Νικηφοράκης, Φαίη Μάρα και Χριστίνα Ντούλα.

Το μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα κομψό μαύρο κοστούμι, ενώ η νύφη ένα σικάτο λευκό  maxi φόρεμα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Στηβ Μιλάτος είχε κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του τον περασμένο Ιούλιο ενώ ανέβασε στο Instagram σχετική φωτογραφία με την εξής λεζάντα: «Είπε ναι! Σε αγαπώ όσο τίποτα», δείχνοντας το μονόπετρο δαχτυλίδι της.

«Πέρασε ένας χρόνος από την πρώτη φορά που την είδα. Ήμαστε έξω σε ένα μαγαζί και γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας. Κοιταχτήκαμε, χορέψαμε και της είπα ότι θέλω να τη γνωρίσω και να την ξαναδώ. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να περιμένεις άμα το αισθάνεσαι. Είμαι ο άνθρωπος ο οποίος προτιμάει να επενδύει στις σχέσεις του», εξέφρασε ο Στηβ Μιλάτος.

Όσο για το αν θα κάνουν θρησκευτικό γάμο, «εννοείται πως θα γίνει. Το κάναμε σαν το θρησκευτικό σαν πρόβα. Πήραμε την ανθοδέσμη μας, δεν την είδα μέχρι να πάει στο Δημαρχείο. Την περίμενα. Οι δικοί μας άνθρωποι μας είπαν ότι εφόσον το αισθανόμαστε και αγαπιόμαστε, να προχωρήσουμε σε γάμο. Δεν είναι η εγκυμοσύνη ο λόγος του γάμου. Θα σας το έλεγα αν ήταν. Το θέλω πολύ, αλλά ακόμα είναι νωρίς».

Και όπως φαίνεται από τις παραπάνω φωτογραφίες, η όμορφη Άννα Παπαϊωάννου διαθέτει φωτογένεια ενώ ξεχωρίζει για τις ιδανικές της αναλογίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments