Video

Survivor spoiler 18/3: Τέλος οι δύο ομάδες – Τι συμβαίνει με Τριαντάφυλλο

Survivor spoiler 18/3: Τέλος οι δύο ομάδες – Τι συμβαίνει με Τριαντάφυλλο
Survivor spoiler 18/3: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πρέπει να αναμένουμε τα επόμενα επεισόδια του Survivor. Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, ο Γιώργος Κοψιδάς αποχαιρέτησε τους Κόκκινους και επιστρέφει στην  Ελλάδα. Η αποχώρηση αυτή δεν είναι η μοναδική έκπληξη του παιχνιδιού μιας και τις επόμενες ημέρες έρχεται κάτι ακόμη πιο δυνατό.

Survivor spoiler 18/3: Kίνηση που θα ξαφνιάσει το κοινό

Τι είναι αυτό; Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα γίνει η ένωση των δύο ομάδων πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι ήταν προγραμματισμένη. Κόκκινοι και Μπλε θα πετάξουν τα διακριτικά τους και θα γίνουν μια ομάδα όχι λίγο πριν το φινάλε του κύκλου όπως συνηθίζεται και όπως περίμεναν οι περισσότεροι να συμβεί. Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μια κίνηση που αναμένεται να ξαφνιάσει το κοινό, καθώς είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του ριάλιτι επιβίωσης που οι δύο ομάδες θα ενωθούν τόσο σύντομα. Survivor

Survivor spoiler 18/3: Αποχωρεί και ο Τριαντάφυλλος

Μέχρι τα γίνει η ένωση, η επιθυμία των Κόκκινων να αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως θα γίνει σύντομα πράξη. Ο τραγουδιστής μπορεί να την γλίτωσε ξανά αλλά έρχεται και η σειρά του. Η απόφασή του να ξεκουράζεται και να τραυματίζεται συνέχεια θα το βρει μπροστά του ακόμα κι αν αυτό δεν συμβαίνει επί τουτού. Μάλιστα τα spiler λένε ότι τις επόμενες δύο φορές που ο Τριαντάφυλλος βγει υποψήφιος θα αποχωρήσει αν συνεχίσει την ίδια τακτική και φυσικά αν συνεχίσει να τσακώνεται με τον Ασημακόπουλο.

Θυμίζουμε ότι χτες αποχώρηση ο Γιώργος Κοψιδάς. Το τηλεοπτικό κοινό έκανε την ανατροπή και ψήφισε να φύγει ο ηθοποιός από το ριάλιτι επιβίωσης. Αυτό σημαίνει ότι κράτησε στο Survivor τόσο τον Τριαντάφυλλο όσο και τη Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Survivor spoiler 18/3: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments