Video

Σωτήρης Ταχτσόγλου: Έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας ο γνωστός ηθοποιός

Σωτήρης Ταχτσόγλου: Έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας ο γνωστός ηθοποιός
Σωτήρης Ταχτσόγλου: Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε το ατύχημα που είχε όταν έπεσε από τον 3ο όροφο. Πώς έγινε, τι επιπτώσεις είχε στην υγεία του.

Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου συγκλόνισε με την περιγραφή του για το ατύχημα που είχε και θα μπορούσε να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή. Θυμίζουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός παίζει στις «Άγριες Μέλισσες», σειρά που καθηλώνει τους τηλεθεατές, ενώ ο Γιώργος Σουξές έδωσε πρόσφατα ένα spoiler για την εξέληξη της σειράς.

Ο γνωστός ηθοποιός που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Tik Talk». Εκεί περιέγραψε τι του συνέβη το καλοκαίρι του 2020. Σε μία προσπάθειά του να πηδήξει στο μπαλκόνι του σπιτιού του, καθώς είχε κλειδωθεί απ’ έξω, έπεσε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας και τη γλίτωσε, ευτυχώς, με δύο κατάγματα στην σπονδυλική του στήλη.

Σωτήρης Ταχτσόγλου: Πώς έγινε το σοβαρό ατύχημα

«Ήμασταν σε μια περίεργη περίοδο με τη σύντροφό μου, η οποία τότε είχε γεννήσει πρόωρα το παιδί μας, μόλις 800 γραμμάρια. Χρειάστηκαν και δύο χειρουργεία κι ήταν και το lockdown. Ξεχάσαμε το κλειδί της πόρτας από μέσα και η σύντροφός μου είπε να πάρουμε κλειδαρά. Δεν πρόλαβε να το πει και της είπα άσε θα πηδήξω από τον τρίτο όροφο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα», περιέγραψε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πήγα στους γείτονες που γνωριζόμαστε και τους είπα θα πηδήξω. Βγαίνω, κρεμιέμαι κι ούτε καν με είδαν. Ξαφνικά οι δυνάμεις μου με εγκατέλειψαν, όπως ήμουν κρεμασμένος. Ήμουν θυμωμένος την ώρα που έπεφτα. Έπεσα με την μέση στον καπό ενός αυτοκινήτου. Στην αρχή δεν ένιωσα πόνο, αλλά μετά έπεσα από το αμάξι γιατί η μέση μου δεν με στήριζε. Ήρθε μια νοσηλεύτρια και με βοήθησε. Έμεινα δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο κι ένα μήνα σε ανάρρωση. Έσπασα δύο σπονδύλους κι είχα κάποια κατάγματα».

Σωτήρης Ταχτσόγλου: Ο «Σωτήρης» και ο «Ταξίαρχος» χαμογελούν σε διάλειμμα των γυρισμάτων

Σωτήρης Ταχτσόγλου: Ο «Σωτήρης» και ο «Ταξίαρχος» χαμογελούν σε διάλειμμα των γυρισμάτων στις «Άγριες Μέλισσες»

Σωτήρης Ταχτσόγλου: Ποιος είναι ο ηθοποιός

Στη σειρά του Ant1 ο Σωτήρης Ταχτσόγλου κάνει τον «Σωτήρη», έναν νταή εργάτη του «Δούκα Σεβαστου», ο οποίος τον αξιοποιεί για να του κάνει «βρώμικες» δουλειές. Ο γνωστός ηθοποιός αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ στη Θεσαλλονίκη.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Μηχανικοί καταρράκτες (2016), Ο θείος Σκρουτζ (2015), Διακοπές στην Τροία-Πηνελόπης Οδύσσεια (2016), Πηνελόπης Οδύσσεια (2016).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Άγριες Μέλισσες (2019), Χωρίς Όρια (2011), Μια στιγμή, δυο ζωές (2007), Τύχη Βουνό (2006), Οι συμμαθητές (2014).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments