Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Είμαι θύμα συκοφοντίας

Πέτρος Φιλιππίδης: Είμαι θύμα συκοφοντίας
Πέτρος Φιλιππίδης: Ο ηθοποιός υποστήριξε στην κατάθεσή του πως είναι θύμα συκοφαντίας.

Θέμα ημερών αποτελεί η απόφαση του εισαγγελέα για την υπόθεση που διώκεται ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης και αφορά δίωξη για τρία κακουργήματα: ένα βιασμό και δύο απόπειρες του ίδιου αδικήματος. Ο ίδιος, στo στο υπόμνημά του του φαίνεται να υποστήριξε πως είναι θύμα συκοφαντίας.

Πέτρος Φιλιππίδης: Όσα ανέφερε στην κατάθεσή του

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο Πέτρος Φιλιππίδης στο υπόμνημά του υποστηρίζει πως είχε ερωτική σχέση με την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους και ότι ποτέ δεν έγινε κάτι παρά τη θέλησή της. Όσον αφορά γενικότερα τις καταγγελίες που του αποδίδονται και αυτές για τις οποίες του ασκήθηκε ποινική δίωξη, υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι είναι «θύμα μιας αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας από πρόσωπα που δυστυχώς έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα ή/και στο θεατρικό γίγνεσθαι».

Πέτρος Φιλιππίδης

O Πέτρος Φιλιππίδης

«Οι καταγγελίες εις βάρος μου είναι απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες, τη δε τέλεση των αποδιδόμενων σε εμένα πράξεων αρνούμαι κατηγορηματικώς, καθώς ουδέποτε προέβην σε ουδεμία πράξη η οποία να συνιστά κάποιο εκ των ανωτέρω αναφερόμενων αδικημάτων… Εκφράζω το βαθύτατο σεβασμό μου στη γυναίκα και τη γενετήσια ελευθερία» επισημαίνει. Ωστόσο, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έπεισε τον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη, και η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή.

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι υποστήριξαν οι μάρτυρες υπεράσπισής του

Η υπεράσπιση της πλευράς του ηθοποιού και σκηνοθέτη κάλεσε 7 μάρτυρες, ανάμεσά τους είναι και η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού. Οι μάρτυρες προσπάθησαν να αποδομήσουν τις καταθέσεις των τριών γυναικών που κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού τους.

Σύμφωνα με το Mega και την πηγή που επικαλείται, αναφέρεται ότι η σύζυγος του ηθοποιού και πλέον μάρτυρας υπεράσπισης γνωρίζει τις δύο από τρεις καταγγέλουσες. Ισχυρίζεται, δε,  πως ξέρει το κίνητρο πίσω από τις καταγγελίες της μίας από τις τρεις γυναίκες, στις καταθέσεις των οποίων στηρίχτηκε η ποινική δίωξη του εισαγγελέα κατά του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Μετά την ποινική δίωξη έρχεται η σειρά της απολογίας του Πέτρου Φιλιππίδη στον ανακριτή, αυτήν τη φορά υποχρεωτικά με φυσική παρουσία και όχι με υπόμνημα, όπως είχε γίνει στην προανακριτική διαδικασία. Μετά το τέλος της απολογίας του η ανακριτική θα αποφασίσει αν θα προφυλακιστεί ο ηθοποιός, αν θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ή αν θα μπει η υπόθεση στο αρχείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments