Lifestyle

Τζένη Μπαλατσινού: Μιλά για τη βάφτιση του γιου της

Τζένη Μπαλατσινού: Μιλά για τη βάφτιση του γιου της
Τζένη Μπαλατσινού: Μίλησε πρώτη φορά για τη βάφτιση του γιου της η οποία θα γίνει στην Πάτμο, ένα νησί που αγαπά ιδιαίτερα και αποτελεί το καταφύγιό της.

Για την επικείμενη βάφτιση του γιου της με τον Βασίλη Κικίλια, μίλησε για πρώτη φορά η Τζένη Μπαλατσινού. Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, μίλησε και για το όνομά του, το οποίο θα είναι, Παναγιώτης – Αντώνιος, ενώ δήλωσε πως η τελετή θα γίνει σε κλειστό κύκλο στην Πάτμο.

Η ίδια είχε εκθειάσει το σύζυγό της ο οποίος όπως είπε ασχολείται με το γιο τους καθημερινά. Τζένη Μπαλατσινού

Τζένη Μπαλατσινού: Γιατί θα πάρει διπλό όνομα ο «Κικίλιας junior»

«Ναι, πρώτα ο Θεός θα βαφτίσουμε το μωρό μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Θα είναι σε πολύ στενό κύκλο, οικογενειακά με ντόπιους ανθρώπους από το νησί μας. Θα πάρει το όνομα Παναγιώτης – Αντώνιος» αρκέστηκε να πει η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία δεν απέκλεισε μια μελλοντική τηλεοπτική της επιστροφή.

Θυμίζουμε πως συγκεκριμένο νησί, είναι το καταφύγιο της Τζένης Μπαλατσινού εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αφού περνάει εκεί τα καλοκαίρια της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όσο για το διπλό όνομα; Ο Κικίλιας junior θα πάρει το όνομα Παναγιώτης Αντώνιος. Το Παναγιώτης προέρχεται από τον πατέρα του Υπουργού Υγείας, ενώ το δεύτερο όνομα από ένα τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου στο Μοναστήρι του Ευαγγελισμού, στην Πάτμο.

Τζένη Μπαλατσινού: H εξομολόγηση για τον δύσκολο τοκετό

Το μωρό τους γεννήθηκε ανήμερα Χριστουγέννων, ο Παναγιώτης-Αντώνιος κι έκλεισε τον δικό τους κύκλο ευτυχίας. «Ανά δεκαετία κάνω και ένα παιδί (γέλια). Είναι μεγάλη ευλογία και ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να έχω ένα τέταρτο παιδί. Τα συναισθήματά μου δεν περιγράφονται με λέξεις. Νιώθω καθολική ευφορία γι’ αυτό που ζούμε». Όλες οι ιστορίες όμως δεν έχουν μόνο ευτυχισμένες στιγμές. Μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη θα μπορούσε να εξελιχτεί πολύ επικίνδυνα. Τζένη Μπαλατσινού

«Είχα προαίσθημα ότι θα είναι δύσκολος τοκετός. Το ένιωθα. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μία φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις ημέρες που έμεινα στην εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο. Πως ο χρόνος που πάντα θεωρούμε άπλετος είναι πολύ λίγος. Kάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα σπίτι όλοι μαζί… Καταφέραμε να το κρατήσουμε στην αγκαλιά μας για πρώτη φορά 12 μέρες αφότου γεννήθηκε. Και, ναι, ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελός μου», είπε η Τζένη Μπαλατσινού στο περιοδικό «Down Town».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments