Trash

Άντζελα Δημητρίου: Το ακατάλληλο γυμνό που έγραψε ιστορία

Άντζελα Δημητρίου: Το ακατάλληλο γυμνό που έγραψε ιστορία
Άντζελα Δημητρίου: Το 1988 η Άντζελα Δημητρίου φωτογραφήθηκε γυμνή.

Το 1988 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την Άντζελα Δημητρίου. Πρόκειται για την εποχή που εμφανίζεται στις πίστες με το μεγάλο σουξέ «Φωτιά στα Σαββατόβραδα», συμμετείχε στην ταινία «Άντζελα, ο Πειρασμός» και όλα αυτά αποτέλεσαν “εισιτήριο” ώστε να μπει ως cover στο ελληνικό Playboy.

Άντζελα Δημητρίου: Η γυμνή φωτογράφισή της που άφησε εποχή

Με ξανθοκόκκινο περμανάντ και σκουλαρίκια που θα ζήλευε κάθε γυναίκα της εποχής, η 30χρονη τότε Lady πόζαρε γυμνή στον φακό του Ντίνου Διαμαντόπουλου για το τεύχος «Απρίλιος 1988».

«Τα περιοδικά την βαφτίζουν βασίλισσα της νύχτας, τη θέλουν σαν την πιο ακριβοπληρωμένη αυτήν την εποχή. Μα η ίδια μένει πάντα η ίδια. Το χαμόγελό της είναι πηγαίο, αληθινό, ζεστό, προκλητικό, είτε σε υπουργό χαμογελά, είτε σε σ’ έναν ανώνυμο θαυμαστή της. Η Άντζελα είναι μια ατελείωτη πηγή ζεστασιάς, ζωής, μια αστείρευτη πηγή τέχνης όταν τραγουδά και μια πρωτόγνωρη πηγή πόθου και πάθους όταν την αντικρίζεις. Γι αυτό και όταν τη ρώτησα «Αλήθεια θα φωτογραφηθείς για το Playboy;» μου απάντησε με το μοναδικό αυθορμητισμό της: «Γιατί όχι; Ο Θεός μας έπλασε γυμνούς, κι εγώ δεν ντρέπομαι για το σώμα μου…», ανέφερε το άρθρο και παρακάτω έχεις την ευκαιρία να δεις ορισμένες φωτογραφίες από την θρυλική φωτογράφιση:

Άντζελα Δημητρίου Άντζελα Δημητρίου Άντζελα Δημητρίου

Άντζελα Δημητρίου: Λίγα λόγια για αυτή

Η Άντζελα Δημητρίου γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου του 1954. Η οικογένεια της δεν ήταν εύπορη με αποτέλεσμα να ξεκινήσει να δουλεύει από μικρή ηλικία. Μια από τις πρώτες δουλειές που έκανε ήταν σε ήταν σε μεγάλη κλωστοϋφαντουργία της εποχής. Το 1968 στα 14 της ανεβαίνει για πρώτη φορά στο πάλκο όταν την άκουσε ένας ατζέντης ο οποίος τότε προωθούσε μία τραγουδίστρια. Δυο χρόνια μετά ξεκίνησε εμφανίσεις στο μαγαζί ΒΗΤΑ ΒΗΤΑ και έτσι ξεκινάει την καριέρα της.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή το όνομα της ήταν Αγγελική Κιουρτσάκη. Το 1972 έγινε και επίσημα Άντζελα Δημητρίου.Το 1974 συνεργάζεται με τους Στράτο Διονυσίου, Πόλυ Πάνου, Ρίτα Σακελλαρίου, Λίτσα Διαμάντη, Μανώλη Αγγελόπουλο και άλλους. Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτός που πίστεψε στο ταλέντο της Άντζελας Δημητρίου ήταν ο Βασίλης Τσιτσάνης με τον οποίο συνεργάστηκε το 1976 και 1977 στο μαγαζί χάραμα ενώ το 1976 γνωρίζει την Κατερίνα Στανίση με την οποία και συνεργάστηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments