Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 46χρονος που προσπάθησε να μπει σε σπίτι φίλου του από το μπαλκόνι

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 46χρονος που προσπάθησε να μπει σε σπίτι φίλου του από το μπαλκόνι
Θεσσαλονίκη: Προσπάθησε να περάσει στο μπαλκόνι διαμερίσματος του τρίτου ορόφου, στο οποίο διέμενε φιλικό του πρόσωπο. Δεν τίθεται θέμα διάρρηξης.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν έπεσε στο κενό από παράθυρο κλιμακοστάσιου πολυκατοικίας.

Θεσσαλονίκη: Πως έγινε το περιστατικό

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Φαληρέως, στην περιοχή της οδού Αγίου Δημητρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο 46χρονος έχασε την ισορροπία του όταν προσπάθησε να περάσει στο μπαλκόνι διαμερίσματος του τρίτου ορόφου, στο οποίο διέμενε φιλικό του πρόσωπο. Ο άτυχος 46χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από την πτώση και στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Οι αστυνομικοί έχουν ήδη ξεκινήσει να παίρνουν σειρά καταθέσεων προκειμένου να συμπληρώσουν όλα τα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης. Θεσσαλονίκη

Να σημειωθεί, πως προς το παρόν δεν τίθεται για την ώρα θέμα διάρρηξης ή ενδείξεις ότι υπήρξε παραβατική συμπεριφορά, σύμφωνα με το grtimes.

Θάνατος από πτώση και σε διαμέρισμα της Λάρισας πριν από λίγες μέρες

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 15 Αυγούστου με πτώση 60χρονου περίπου άνδρα από τον 4ο όροφο οικοδομής στην οδό Ηπείρου στη Λάρισα.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr o άτυχος άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε από τον 4ο όροφο του διαμερίσματος στο οποίο ζούσε. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Λάρισα

Να σημειωθεί είχε σημειωθεί ακόμη ένα σχετικό περιστατικό στη Λάρισα τον Ιούλιο, το οποίο ευτυχώς όμως δεν ήταν θανατηφόρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ένας ηλικιωμένος άνδρας είχε χάσει την ισρορροπία του και έπεσε από μπαλκόνι ημιορόφου, στην περιοχή της οδού Ηπείρου. Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ στις 21 Ιουλίου. Μεταφέρθηκε, από μονάδα του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, σε σύγχυση, ωστόσο βρισκόταν εκτός κινδύνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments