Lifestyle

Μαριάννα Καλλέργη: Οι 3+1 φορές που είδαμε το στήθος της

Μαριάννα Καλλέργη: Οι 3+1 φορές που είδαμε το στήθος της
Μαριάννα Καλλέργη: Υπήρξαν και αυτές οι στιγμές... απολαύστε φωτογραφίες με τα κάλλη της εντυπωσιακής πρώην παίκτριας του Survivor.

Η πανέμορφη Μαριάννα Καλλέργη συνεχίζει όπως πάντα να εντυπωσιάζει το ανδρικό φύλο με τις εμφανίσεις της.

Η Μαριάννα ήταν θυμίζουμε, μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες που πέρασε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το πασίγνωστο σε όλους Survivor.

Η εντυπωσιακή Μαριάννα κατάφερε στον μικρό χρόνο παραμονής της, στο νησί, να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω της και αν δεν ήταν εκείνη η ίωση που την ταλαιπώρησε και την ανάγκασε να αποχωρήσει από το Survivor, ίσως να είχαμε δει μεγάλα πράγματα από εκείνη.

Τα αθλητικά της προσόντα και το απίστευτο σώμα της είναι πράγματα που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα…

Δείτε παρακάτω 4 φορές που τα προσόντα της μας άφησαν κυριολεκτικά άφωνους…

Η Μαριάννα Καλλέργη γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1992. Είναι 26 ετών. Το 2011 – 2012 συμμετείχε στο Dancing on Ice του ΑΝΤ1. Στα 15 της κλήθηκε να διεκδικήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο της World Kickboxing Network στην Γερμανία. Το 2007 η αρμόδιοι φορείς στην Ελλάδα την επέλεξαν προκειμένου να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επαγγελματικό αγώνα Muay Thai για τον παγκόσμιο τίτλο International Muay Thai Council. Στα 19 της, η Μαριάννα έγινε η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στο top 10 Female Fighters του World Muay Thai Magazine. Φοιτήτρια στη Γυμναστική Ακαδημία (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο) Αθηνών με κατεύθυνση και κλiση στην Αθλιατρική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments