Διεθνή

Ουκρανία: Εκρήξεις σε υποσταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας στη Λβιβ – Αναφορές για 17 νεκρούς

Ουκρανία: Εκρήξεις σε υποσταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας στη Λβιβ – Αναφορές για 17 νεκρούς

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter/toronto television

Τις εκρήξεις επιβεβαιώνουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης στην περιοχή - Έκκληση του δημάρχου του Λβιβ να βρουν καταφύγιο οι πολίτες

Ισχυρή επίθεση δέχθηκε η  Λβιβ στη δυτική Ουκρανία και αμέσως πυκνός καπνός και φλόγες εμφανίστηκαν πάνω από την πόλη.

Για τουλάχιστον 4 εκρήξεις στο κέντρο της Λβιβ κάνει λόγο το SkyNews, ενώ το ουκρανικό Suspilne, μεταδίδει για 17 νεκροί και δεκάδες τραυματίες.

Τι εκρήξεις επιβεβαιώνει και το CNN.

Ο στόχος της επίθεσης δεν έχει προς το παρόν διευκρινιστεί ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις εκρήξεις επλήγησαν υποσταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας. Με ανάρτησή του στο Twitter, ο δήμαρχος της Λβιβ, κάλεσε όσους βρίσκονται στην πόλη να βρουν καταφύγιο και πρόσθεσε ότι οι επιθέσεις είχαν επηρεάσει την ηλεκτροδότηση σε ένα τμήμα της πόλης.

Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη πόλη, που βρίσκεται κοντά στα πολωνικά σύνορα, συγκεντρώνονται όλο αυτό το διάστημα Ουκρανοί πρόσφυγες που ευελπιστούν να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Μία από τις τοποθεσίες είναι κοντά στο κέντρο της πόλης. Από μια άλλη τοποθεσία, λίγο πιο μακριά, πυκνός μαύρος καπνός υψώνεται στον ουρανό, ενώ η μεγαλύτερη φωτιά αυτή τη στιγμή καίει στα δυτικά του κέντρου της πόλης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments