Διεθνή

Πυροβολισμοί στην Κοπεγχάγη: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο- Αναφορές για θύματα

Πυροβολισμοί στην Κοπεγχάγη: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο- Αναφορές για θύματα

Πηγή Φωτογραφίας: thesun

Η επίθεση έγινε στο εμπορικό κέντρο Field's κοντά σε χώρο όπου επρόκειτο να δοθεί απόψε συναυλία - Μία σύλληψη για τους πυροβολισμούς

Πανικός επικράτησε σε εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγη, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ένοπλος άνοιξε πυρ, με την αστυνομία της Δανίας και τα διεθνή ΜΜΕ να κάνουν λόγο για πολλά θύματα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθη ένας ύποπτος που σχετίζεται με τους πυροβολισμούς.

Αστυνομικές ενισχύσεις έχουν αναπτυχθεί γύρω από το μεγάλο εμπορικό κέντρο Field’s μεταξύ του κέντρου της πόλης και του αεροδρομίου, συμβουλεύοντας τους ανθρώπους μέσα στο κέντρο να μείνουν στη θέση τους και να περιμένουν τη βοήθεια της αστυνομίας.

Η αστυνομία της Κοπεγχάγης έγραψε στο  Twitter : «Είμαστε στο σημείο, ακούστηκαν πυροβολισμοί και πολλοί άνθρωποι χτυπήθηκαν».

Τα τοπικά μέσα δημοσίευσαν εικόνες που δείχνουν βαριά οπλισμένους αστυνομικούς στο σημείο, καθώς και ανθρώπους να τρέχουν έξω από το εμπορικό κέντρο.

Ο Βρετανός τραγουδιστής Χάρι Στάιλς επρόκειτο να εμφανιστεί απόψε σε έναν συναυλιακό χώρο λιγότερο κοντά στο εμπορικό κέντρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments