Αθλητισμός

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Ερυθρόλευκο φινάλε σήμερα ή πράσινο break και τα ξαναλένε

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Ερυθρόλευκο φινάλε σήμερα ή πράσινο break και τα ξαναλένε

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ (14:00, 2/4, You Tube/OSFP TV) για τον 3ο τελικό της Α1.

Οι γυναίκες του Ολυμπιακού κατάφεραν…να το σκάσουν από τη Λεωφόρο κάνοντας ένα τεράστιο βήμα για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού πλέον προηγούνται στη σειρά με σκορ 3-1 (ο πρωταθλητής κρίνεται στις 4 νίκες και οι ομάδες κουβαλάνε από μια από τη κανονική περίοδο).

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δε κερδίσει σήμερα στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, τότε οι ”ερυθρόλευκες” θα πανηγυρίσουν το δεύτερο σερί πρωτάθλημα και το έβδομο συνολικά στη ιστορία τους, ενώ σε αντίθετη περίπτωση οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον τέταρτο τελικό στην έδρα του ”τριφυλλιού”.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θάνος Νίκλας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Άλλο ένα παιχνίδι στη σειρά των τελικών στην έδρα μας, εναντίον του Παναθηναϊκού. Ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα, για εμάς ανήκει στο παρελθόν και επικεντρωνόμαστε να δώσουμε το 100% για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα δώσουμε την ψυχή μας για το θετικό αποτέλεσμα και με τη στήριξη των φιλάθλων μας, να πετύχουμε το βασικό μας στόχο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments