Eurovision 2025: Η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι και το ντουέτο Παπαρίζου – Ρουβά
Εκτός από τους διαγωνιζόμενους, τις εντυπώσεις έκλεψαν το βράδυ της Πέμπτης τόσο η εκρηκτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή του εθνικού τελικού, αλλά και οι εμφανίσεις της Έλενας Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά, δύο καλλιτεχνών που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στον διαγωνισμό της Eurovision στο παρελθόν.
Η Μαρίνα Σάττι έβαλε κυριολεκτικά φωτιά στη σκηνή με το «ΖARI», το τραγούδι με το οποίο μας εκπροσώπησε στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας το 2024, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία εντός αλλά και εκτός ευρωπαϊκών συνόρων.
Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα ανέβηκε στη σκηνή του Christmas Theatre, λίγο πριν την έναρξη του διαγωνιστικού μέρους και αποθεώθηκε από το κοινό, το οποίο τραγουδούσε μαζί της το «ZARI» και φώναζε το όνομά της.
Μία ακόμη δυνατή στιγμή της χθεσινής βραδιάς, ήταν το ντουέτο της Έλενας Παπαρίζου, η οποία φέτος κλείνει 20 χρόνια από τη νίκη της στη Eurovision το 2005 με το «My Number One» το οποίο και τραγούδησε, με τον Σάκη Ρουβά.
Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες πραγματοποίησαν μία εμφάνιση–υπερθέαμα, συνοδεία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής και μελών της Χορωδίας της ΕΡΤ, τραγουδώντας τρία κομμάτια που έχουν αφήσει ιστορία στην Eurovision, το «Waterloo» των ABBA, το «Hold Me Now» του Johnny Logan αλλά και το «Κρασί, θάλασσα και τ’ αγόρι μου» με το οποίο η Μαρινέλλα μας εκπροσώπησε στον διαγωνισμό το 1974.