Αθλητισμός

ΑΕΚ: Αυτό είναι το όνομα που επανέρχεται για τον πάγκο της Ένωσης

ΑΕΚ: Αυτό είναι το όνομα που επανέρχεται για τον πάγκο της Ένωσης
Στο προσκήνιο επανέρχεται το όνομα του

Στο προσκήνιο επανέρχεται το όνομα του Βιθέντε Μορένο για τον πάγκο της ΑΕΚ, την ώρα που ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να απασχολεί σοβαρά και τη Σεβίλλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, ο 50χρονος προπονητής βρίσκεται στη λίστα της ομάδας της Ανδαλουσίας, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού μετά την αποχώρηση του Χοακίν Καπαρός. Ο Μορένο θέλει να κεφαλαιοποιήσει την σεζόν που πραγματοποίησε με την Οσασούνα, γεγονός που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Ανάμεσα στους συλλόγους που φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του, αναφέρεται και η ΑΕΚ, αν και –όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ– από την πλευρά του Ισπανού δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για επίσημη προσέγγιση από την ελληνική ομάδα. Παράλληλα, φαίνεται πως το ενδιαφέρον της Ένωσης έχει ατονήσει το τελευταίο διάστημα, χωρίς ωστόσο να έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο.

Πηγή: pagenews.gr