Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Η αδερφή της είναι ακόμα πιο όμορφη

Ιωάννα Τούνη: Η αδερφή της είναι ακόμα πιο όμορφη
Ιωάννα Τούνη: Ιδιαιτέρως εντυπωσιακή είναι η αδερφή της φιναλίστ του «My Style Rocks».

Ιωάννα Τούνη: Μπορεί να μην ιδιαίτερα γνωστό ευρέως, αλλά η φιναλίστ του «My Style Rocks» δεν είναι μοναχοπαίδι. Η ίδια, άλλωστε, το έχει παραδεχθεί στους followers της στο Instagram, όταν της είχε γίνει σχετική ερώτηση. Όπως είχε αποκαλύψει η Ιωάννα Τούνη, έχει δύο ετεροθαλή αδέρφια, από τον ίδιο πατέρα και διαφορετική μητέρα. Η αδερφή της ζει στην Ολλανδία και ο αδερφός της μένει μόνιμα στη Σουηδία, με τη φιναλίστ του «My Style Rocks» να διατηρεί άριστες σχέσεις και με τους δύο.

Οι τρεις τους έχουν φωτογραφηθεί μαζί ουκ ολίγες φορές, με την Τούνη να σπεύδει να τους συναντήσει κάθε φορά που βρίσκονται για διακοπές στην Ελλάδα. Τόσο ο αδερφός της όσο και η αδερφή της έχουν ιδιαιτέρως εξωτικά χαρακτηριστικά, με τη δεύτερη να μοιάζει πάρα πολύ στην Ιωάννα Τούνη σε ό,τι αφορά στις αναλογίες του κορμιού της.

Δείτε φωτογραφίες με τα τρία αδέρφια μαζί:

Ιωάννα Τούνη: Η προδοσία από την κολλητή της και σε ποια ηλικία ολοκλήρωσε τη σχέση της

Πριν λίγο καιρό, η Ιωάννα Τούνη είχε διάθεση για… αποκαλύψεις και δεν δίστασε μέσα από το Instagram να απαντήσει σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι. Το πρώην κορίτσι του My Style Rocks ζήτησε από τους followers της να της κάνουν ερωτήσεις μέσα από τα stories και εκείνη με χαρά απαντούσε. Ακόμη και όταν αυτές αφορούσαν προσωπικά ζητήματα. Αλλά η Τούνη απάντησε σε όλα. Κι έτσι μάθαμε πως βίωσε τη μεγαλύτερη προδοσία από την κολλητή της φίλη, η οποία -όπως είπε η Τούνη- είχε σεξουαλική επαφή το αγόρι που ήταν ερωτευμένη, στο διπλανό δωμάτιο.

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις της Τούνη δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς απάντησε και σε ερώτηση «σε ποια ηλικία ολοκλήρωσε για πρώτη φορά τη σχέση της», με την ίδια να αναφέρει με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως το έκανε «στα 17 μου με έναν μ@@@κα που ήμουν 4 χρόνια και με κεράτωσε λίγο πριν τις Πανελλήνιες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments