Αθλητισμός

”Σόκαραν” την Ευρώπη και μπήκαν στην Euroleague

”Σόκαραν” την Ευρώπη και μπήκαν στην Euroleague
Νέα προσθήκη στη διοργάνωση από του χρόνου!

Νοκ άουτ τέθηκε ο Ερυθρός Αστέρας από την επόμενη διοργάνωση της Euroleague, έπειτα από πέντε συναπτά έτη παρουσίας, καθώς η ομάδα του Αλιμπίγιεβιτς ηττήθηκε στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας από τη Μπουντούτσνοστ, η οποία πήρε το πρωτάθλημα και κέρδισε το εισιτήριο για την επόμενη διοργάνωση.

Ο τίτλος της Aba Liga πήγε στα χέρια της ομάδας από το Μαυροβούνιο, η οποία το βράδυ του Σαββάτου κέρδισε με 77-73 τον Ερυθρό Αστέρα, σημειώσε την τρίτη νίκη της και κατέκτησε τον τίτλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Τζίκιτς έφτασε στο άκρως σημαντικό κατόρθωμα μπαίνοντας στους τελικούς με μειονέκτημα έδρας, κάτι που δεν φάνηκε να την πτοεί. Πλέον, ο σύλλογος του Μαυροβουνίου ετοιμάζεται για την συμμετοχή του στη Euroleague, πραγματοποιώντας τις απαραίτητες αλλαγές στο γήπεδό του.

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Πικ, η Μπουντούτσνοστ σχεδιάζει να επεκτείνει την έδρα της, το  «Moraca Sports Centre» και να αυξήσει την χωρητικότητα από τις 3,500 χιλιάδες θέσεις στα… στάντερ που έχει θέσει η Euroleague.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments