Lifestyle

“Ένας άντρας μπορεί να ξεχάσει που πάρκαρε, αλλά δεν ξεχνάει ποτέ το στοματικό σεξ”

“Ένας άντρας μπορεί να ξεχάσει που πάρκαρε, αλλά δεν ξεχνάει ποτέ το στοματικό σεξ”
Η Μπάρμπαρα Μπους, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, έφυγε από τη ζωή και το www.pagenews.gr θυμάται μερικές από τις ατάκες της που έμειναν στην ιστορία.

Η Μπάρμπαρα Μπους ήταν η σύζυγος του 41ου, και η μητέρα του 43ου προέδρου των ΗΠΑ.

Ήταν η δεύτερη γυναίκα στην ιστορία της προεδρίας της Αμερικής, που είχε στη ζωή της αυτόν τον διπλό ρόλο. Η πρώτη ήταν η Αμπιγκέιλ Ανταμς (1744-1818), σύζυγος του 2ου προέδρου των ΗΠΑ Τζον Ανταμς και μητέρα του 6ου κατά σειρά προέδρου, Τζον Κουίνσι Ανταμς.

Στα 92 της χρόνια αποφάσισε ότι δεν επιθυμούσε περαιτέρω θεραπεία για τη φθίνουσα κατάσταση της υγείας της, κουρασμένη να παλεύει με τη νόσο Γκρέιβς, ένα αυτοάνοσο νόσημα που πλήττει τον θυρεοειδή αδένα – ενώ έπασχε, επίσης, από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια και καρδιοπάθεια. Αυτή η απόφασή της να σταματήσει τη θεραπεία της αποτέλεσε την αιτία του θανάτου της πριν από μερικές ώρες.

Ο σύζυγός της, Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόκερ Μπους (GHW Bush) είναι 93 ετών και ο γιος της, Τζορτζ Ουόκερ Μπους (GW Bush), 72. Η ίδια θήτευσε ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στο πλευρό του συζύγου της -από το 1989 ως το 1993- και το γενεαλογικό της δέντρο έμελλε να αποκτήσει ακόμα έναν πρόεδρο, τον γιο της, από το 2001 ως το 2009. Η ζωή της σημαδεύτηκε από πλήθος δημοσίων εμφανίσεων στο πλευρό άλλοτε του Μπους Senior και άλλοτε του Μπους Junior.

Η Μπάρμπαρα παντρεύτηκε τον Τζορτζ το 1945 και απέκτησαν έξι παιδιά. Ο γάμος τους είναι ο μακροβιότερος σε διάρκεια (73 χρόνια) από οποιονδήποτε άλλον στην ιστορία της αμερικανικής προεδρίας.

Γνωστή για το καυστικό χιούμορ της, έχει πει μερικές φράσεις που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία:

"Ο Μπιλ Κλίντον είπε ψέματα. Ενας άνδρας μπορεί να ξεχάσει πού έχει παρκάρει, ακόμα και πού μένει, αλλά δεν ξεχνά ποτέ το στοματικό σεξ. Οσο κακό κι αν ήταν"

"Παντρεύτηκα τον πρώτο άνδρα που φίλησα. Οταν το λέω αυτό στα παιδιά μου, με κοιτάζουν λες και θέλουν να κάνουν εμετό".

"Στο τέλος της ζωής σου, δεν πρόκειται να μετανιώσεις αν δεν πέρασες ένα ακόμη τεστ, αν έχασες μια δίκη ή αν δεν έκλεισες μια μεγάλη συμφωνία που θα σε κάνει περιζήτητο. Αυτό που σίγουρα θα μετανιώσεις, είναι αν δεν πέρασες όσο χρόνο ήθελες με τον σύζυγό σου, τον γονιό σου, το παιδί σου ή έναν φίλο σου".

Γνώρισε τον άνδρα της, Τζορτζ Μπους, σε σχολικό χορό του γυμνασίου, όταν ήταν 16 χρόνων. Για τον σύζυγό της έχει δηλώσει ότι ήταν «τόσο όμορφος τότε».

«Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο», είπε μιλώντας για την οικογένειά της στην εγγονή της, η οποία είναι δημοσιογράφος.

Ο Μπους ο πρεσβύτερος αντιμετώπισε κι εκείνος θέματα υγείας, ενώ πέρασε ένα μεγάλο διάστημα στην εντατική πέρυσι, λόγω πνευμονίας.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Δεν θα προκαλέσει έκπληξη σε όσους την ξέρουν, ότι η Μπάρμπαρα Μπους στάθηκε σαν βράχος κατά τη διάρκεια της ασθένειάς της, ανησυχώντας όχι για εκείνη, χάρη στην πίστη της, αλλά για τους άλλους. Είναι περιστοιχισμένη από μία οικογένεια που λατρεύει, και εκτιμά τα πολλά θετικά μηνύματα και ειδικά τις προσευχές που λαμβάνει».

Βάσει των ιατρικών γνωματεύσεων η υγεία της δεν υπήρχε περίπτωση να βελτιωθεί. Όπως και αποδείχτηκε, αφού ο θανάτος της δεν θα μπορούσε να αποφευχθεί μετά απ’ όλα όσα πέρασε το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέθανε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μπάρμπαρα Μπους

Μπάρμπαρα Μπους: Αρνήθηκε να συνεχίσει την ιατρική φροντίδα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments