Αθλητισμός

Τρελάθηκαν και στο… λιμάνι με το γκολ του Λάζαρου – Βουίζει ο τόπος για συμβόλαιο εκατομμυρίων

Τρελάθηκαν και στο… λιμάνι με το γκολ του Λάζαρου – Βουίζει ο τόπος για συμβόλαιο εκατομμυρίων
Το παρασκήνιο γύρω από το χθεσινό γκολ του Χριστοδουλόπουλου που μπορεί να φέρει... μπελάδες στην ΑΕΚ.

Κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ένα ωραίο meme στα social media, απ’ αυτά που οι χρήστες δημιουργούν πάνω στην έμπνευση της στιγμής. Δείχνει τον Δημήτρη Μελισσανίδη να κοιτάζει το γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και να μονολογεί πως… "έπρεπε να το βάλει αυτός που θέλει συμβόλαιο; Δεν μπορούσε να το βάλει κάποιος άλλος;".

Είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα; Μπορεί και όχι. Διότι ο Χριστοδουλόπουλος, στην έτσι κι αλλιώς δύσκολη για την ΑΕΚ διαπραγμάτευση, μπορεί να χρησιμοποιήσει ως έξτρα ατού αυτή την γκολάρα που σημείωσε. Η κρισιμότητα, ο χρόνος και ο τρόπος με τον οποίο επιτεύχθηκε το γκολ του Λάζαρου ίσως φέρει ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον Έλληνα διεθνή.

Την ίδια ώρα μάλιστα που κυκλοφορεί σε όλη την πιάτσα πως ο παίκτης της ΑΕΚ είναι ο νούμερο ένα στόχος του Ολυμπιακού από την εγχώρια αγορά. Και πως ήδη στο λιμάνι του έχουν… φουσκώσει τα μυαλά, διαρρέοντας προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή πως θα του δώσουν τα χρήματα που θέλει και μαζί και μια φανέλα βασικού να τον περιμένει.

Οι πηγές μας, μάλιστα, μας σφύριξαν χθες το βράδυ πως στο λιμάνι χαμογέλασαν πλατιά όταν ο Λάζαρος έβαλε το "αεροπλανικό". Ξέρουν πως τέτοια γκολ ανεβάζουν την τιμή των ποδοσφαιριστών και ο Μελισσανίδης δεν είναι διατεθειμένος να φτάσει τα ποσά που ακούγονται. Βουίζει ο τόπος πως ο Λάζαρος είναι έτοιμος να τα τινάξει όλα και να πιάσει λιμάνι, αν δεν ικανοποιηθεί άμεσα απ’ αυτά που θα ακούσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρέλα! Καρέ – καρέ η γκολάρα του Λάζαρου και ο τρελός πανηγυρισμός του (pics)

Το επεισόδιo Σπανούλη – Γιασικεβίτσιους στα αποδυτήρια (vid)

Η ανεπανάληπτη γκολάρα του Λάζαρου στο 94’, που έστειλε την ΑΕΚ στον τελικό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments