Αθλητισμός

Αυτό το τεράστιο όνομα έχει στη λίστα του ο Γκραντ για τον Παναθηναϊκό

Αυτό το τεράστιο όνομα έχει στη λίστα του ο Γκραντ για τον Παναθηναϊκό
Ο προπονητής που ακούγεται για τον Παναθηναϊκό με το σπουδαίο όνομα.

Να ξέρετε κάτι φίλοι μου. Πριν τις 15-20 Ιουνίου, δεν πρόκειται να γίνει το παραμικρό στον Παναθηναϊκό όσον αφορά το θέμα του προπονητή και των μεταγραφών. Δεν είναι χαζός ο Παϊρότζ. Πρώτα θέλει να δει τι συμβαίνει με τα οικονομικά του συλλόγου, μετά να πάρει και με τη… βούλα την ΠΑΕ και μετά να κάνει τις κινήσεις του. Τόσος χρόνος έχει χαθεί, δεν θα γίνει και τίποτα να περιμένουμε λίγο παραπάνω.

Αυτό δε σημαίνει πως μέχρι τότε οι άνθρωποι που δουλεύουν για τον Παϊρότζ δεν κάνουν κινήσεις για την αυριανή μέρα του συλλόγου. Και κυρίως ο Αβραάμ Γκραντ, που θα έχει πολύ σημαντικό λόγο και ρόλο στον Παναθηναϊκό με τον Ταϊλανδό στην ηγεσία του.

Ο Γκραντ ήδη έχει κάνει κινήσεις και συζητήσεις για τον Παναθηναϊκό. Και μέσα στους ανθρώπους που σκέφτεται για την επόμενη μέρα είναι ο Σβεν Γκόραν Έρικσον. Ο σπουδαίος Σουηδός προπονητής που μεταξύ άλλων έχει βρεθεί στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας, της Σίτι, της Λάτσιο, της Φιορεντίνα και της Μπενφίκα, έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Γκραντ.

Βέβαια, είναι πολύ νωρίς για όλα αυτά. Και φυσικά κανένας δεν μπορεί να… ορκιστεί πως ο Γκραντ έχει στο μυαλό του τον Έρικσον για τον πάγκο. Άλλωστε, είναι σε μεγάλη ηλικία και τα τελευταία χρόνια προπονούσε στην Κίνα, άρα σε μικρότερο επίπεδο. Ας γίνει πρώτα η αλλαγή της ιδιοκτησίας και στη συνέχεια θα υπάρξει χρόνος για όλα αυτά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments