Lifestyle

Τζ. Αλεξανδράτου: Βρέθηκε εγκλωβισμένη στα Κατεχόμενα για 24 ώρες!

Τζ. Αλεξανδράτου: Βρέθηκε εγκλωβισμένη στα Κατεχόμενα για 24 ώρες!
Πέρασε την Πράσινη Γραμμή, πήγε στην Κερύνεια, αλλά στην επιστροφή έχασε την ταυτότητά της και αποκλείστηκε στα Κατεχόμενα!

Στην Κύπρο ταξίδεψε η Τζούλια Αλεξανδράτου μαζί με τον παρτενέρ της Τάσο Ποτσέπη και τον μάνατζέρ τους Σπύρο Ρέβη για να κάνουν μια live εμφάνιση σε club της Λευκωσίας, ωστόσο πέρασε μια μικρή περιπέτεια! 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, η Τζούλια πέρασε την Πράσινη Γραμμή, πήγε στην Κερύνεια, αλλά στην επιστροφή έχασε την ταυτότητά της και αποκλείστηκε στα Κατεχόμενα!

Ειδικότερα, την Παρασκευή επισκέφθηκαν τη Λεμεσό και τη βίλα της βαθύπλουτης Κύπριας Βανέσσας Πομπόνι και το Σάββατο έκαναν τη live εμφάνισή τους σε γνωστό club. Το πρωί της Κυριακής, η Τζούλια Αλεξανδράτου θέλησε να επισκεφθεί τα Κατεχόμενα. Μαζί με τους συνεργάτες της πέρασαν την Πράσινη Γραμμή και αυτοκίνητο τους μετέφερε στην Κερύνεια. Όταν όμως θέλησαν να επιστρέψουν και έφθασαν στο σημείο ελέγχου, διαπίστωσε πως είχε χάσει την ταυτότητά της. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, της απαγόρευσαν να φύγει από τα Κατεχόμενα, έως το επόμενο πρωί που της έφεραν το διαβατήριό της από το ξενοδοχείο που έμενε στη Λευκωσία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments