Διεθνή

Η… πανάκριβη φύλαξη της οικογένειας Τραμπ!

Η… πανάκριβη φύλαξη της οικογένειας Τραμπ!
Αδρά φαίνεται πως θα πληρώσουν οι Αμερικανοί τις επισκέψεις του Ντόναλντ Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

Έως και ένα εκατ. δολάρια την ημέρα υπολογίζεται ότι μπορεί να κοστίσει η φύλαξη του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ κατά τις επισκέψεις του στις ΗΠΑ αλλά και της οικογένειάς του.

Η νέα Πρώτη Κυρία και ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ, Barron θα παραμείνουν στο διαμέρισμά του Μανχάταν Midtown στον πύργο Trump τουλάχιστον μέχρι ο νεότερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ να τελειώσει τη φετινή χρονιά στο σχολείο. Ωστόσο, ο Τραμπ έχει καταστήσει σαφές ότι σχεδιάζει να επισκέπτεται τακτικά τη Νέα Υόρκη.

Ενώ ο εκλεγμένος πρόεδρος θα πρέπει να προστατεύεται από τη Μυστική Υπηρεσία, η τοπική αστυνομία καλείται επίσης προς βοήθεια. Η αστυνομία έχει αναλάβει επίσης τη φύλαξη των ενήλικων παιδιών και των εγγονών του προέδρου. Ολόκληρη η οικογένεια Trump ζει στη Νέα Υόρκη και θα είναι υπό την επίβλεψη της αστυνομίας.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιχείρηση και ο επικεφαλής δήλωσε ότι θα ζητήσει αποζημίωση για τις υπερωρίες των υπαλλήλων. Το κόστος της αστυνομικής προστασίας της πρώτης οικογένειας θα μπορούσε να κοστίσει μέχρι και 1 εκατομμύριο δολάρια την ημέρα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments