Διεθνή

Μεθυσμένος άνδρας “χάλασε” το δείπνο της Ελισάβετ

Μεθυσμένος άνδρας “χάλασε” το δείπνο της Ελισάβετ
Στο αγαπημένο της εστιατόριο, Goring Hotel, στην αριστοκρατική συνοικία Μπελγκράβια του Λονδίνου.

Ένας μεθυσμένος, άγνωστος άνδρας διέκοψε το γεύμα της βασίλισσας Ελισάβετ στο Goring Hotel, στην αριστοκρατική συνοικία Μπελγκράβια του Λονδίνου. 

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη το μεσημέρι, ενώ η βασίλισσα έτρωγε μαζί με μερικούς από τους ανώτατους υπαλλήλους του παλατιού.

Ο ατημέλητος άνδρας εισέβαλε μεθυσμένος στο εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου, το οποίο απέχει μόνο λίγα λεπτά από το παλάτι του Μπάκιγχαμ και άρχισε να κουνά τα χέρια του, αλλά, αμέσως, ένας άνδρας από την φρουρά της βασίλισσας τον ακινητοποίησε. Την ίδια στιγμή ο ευτραφής διευθυντής του ξενοδοχείου, Ντέιβιντ Μόργκαν Χιούιτ, συνόδευσε την Ελισάβετ έξω από το εστιατόριο.

Τα κίνητρα του άνδρα παραμένουν -προς το παρόν- άγνωστα και σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου οι άνδρες της ασφάλειας της βασίλισσας έχουν κρατήσει τα στοιχεία του.

Ένας περαστικός δήλωσε ότι είχε δει λίγο νωρίτερα τον άγνωστο άνδρα να τριγυρνά μεθυσμένος στην περιοχή και να φωνάζει «Είμαι Ιρλανδός».

Το εστιατόριο του Goring Hotel είναι το αγαπημένο της βασιλικής οικογένειας και σε αυτό δείπνησε η Κέιτ Μίντλετον την βραδιά πριν τον γάμο της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments