Lifestyle

Τίμησε τους δύο “αιώνιους” η Δώρα Παντέλη: Με πράσινα στον πρώτο ημιτελικό,με κόκκινα στον δεύτερο

Τίμησε τους δύο “αιώνιους” η Δώρα Παντέλη: Με πράσινα στον πρώτο ημιτελικό,με κόκκινα στον δεύτερο

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Τίμησε τους δύο "αιώνιους" η Δώρα Παντέλη: Με πράσινα στον πρώτο ημιτελικό, με κόκκινα στον δεύτερο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η Δώρα Παντέλη τράβηξε τα βλέμματα στο Άμπου Ντάμπι

Η Δώρα Παντέλη τράβηξε τα βλέμματα στο Άμπου Ντάμπι, λίγο πριν από τους αγώνες των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Final Four της Euroleaguehttps://www.pagenews.gr/tags/dora-panteli/, επιλέγοντας να τιμήσει και τις δύο ελληνικές ομάδες μέσα από το ντύσιμό της.

Πριν τον ημιτελικό Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε εμφανίστηκε με εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα, ενώ στον αγώνα Ολυμπιακός – Μονακό φόρεσε κόκκινο, σε μια συμβολική και ξεχωριστή κίνηση στήριξης.

Η αθλητικογράφος, στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, ταξίδεψε στο Άμπου Ντάμπι, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και εμψύχωσης για τις δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες στο ευρωπαϊκό μπασκετικό ραντεβού.

 Πηγή: pagenews.gr

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο