Αθλητισμός

Αντρέ Κλάρο και Ράφα «γυάλισαν» στον ΠΑΟΚ! (vids)

Αντρέ Κλάρο και Ράφα «γυάλισαν» στον ΠΑΟΚ! (vids)
Αντρέ Κλάρο και Ράφα «γυάλισαν» στον ΠΑΟΚ! (vids)

Το πορτογαλικό σαφάρι του ΠΑΟΚ συνεχίζεται, αφού ο Δικέφαλος του Βορρά έχει απλώσει τα δίχτυα του στην αγορά της ιβηρικής, όπου αποδεδειγμένα έχει «ψωνίσει» πολύ καλά στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα άνθρωπος του Δικεφάλου του Βορρά βρέθηκε στο «Εστάδιο Μπονφίμ» και παρακολούθησε το βράδυ της Παρασκευής την αναμέτρηση της τοπικής Σετούμπαλ με την φετινή έκπληξη Ρίο Άβε που έληξε με νικητές τους δεύτερους με 0-1.

Σύμφωνα με πηγές από την Πορτογαλία, ο άνθρωπος του ΠΑΟΚ είχε στραμμένο το βλέμμα του σε δύο παίκτες, τους οποίους δεν είναι η πρώτη φορά που τσεκάρει ο Δικέφαλος του Βορρά.

Ο πρώτος είναι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός της Σετούμπαλ, Αντρέ Κλάρο, ο οποίος και πέρυσι περίπου τέτοια εποχή είχε τσεκαριστεί από τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για περιφερειακό επιθετικό, ο οποίος έκανε πέρυσι την έκρηξη (12 γκολ) και ο οποίος αγωνίζεται αριστερά στο 4-2-3-1 της Βιτόρια, θυμίζοντας σε αρκετά πράγματα τον Λούκας Πέρεθ, σε ότι αφορά το στιλ, τις κινήσεις και τις θέσεις του στο γήπεδο.

Είναι ένας ελαφρύς και γρήγορος μεσοεπιθετικός με καλά τελειώματα, ο οποίος υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης. Φέτος έχει ήδη σκοράρει 4 φορές σε 11 παιχνίδια στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Σετούμπαλ (ολη η ομάδα έχει πετύχει μόλις 10 τέρματα την φετινή σεζόν) και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων (όχι απαραίτητα μόνο πορτογαλικών), αφού το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Σε ότι αφορά την δεύτερη περίπτωση, πρόκειται για τον 21χρονο αριστερό μπακ, Ράφα Σοάρες, ο οποίος αγωνίζεται στην Ρίο Άβε με την μορφή δανεισμού από την Πόρτο. Εδώ, πρόκειται για μία περίπτωση παίκτη που τσέκαρε αρκετές φορές πέρυσι η ΑΕΚ και ο οποίος είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας, όπου μετρά αθροιστικά 72 συμμετοχές.

Προϊόν των ακαδημιών των «δράκων» (δεν έχει ακόμα συμμετοχές στην πρώτη ομάδα της Πόρτο) που τις δύο τελευταίες σεζόν τον δίνουν δανεικό στην Ακαδέμικα και την Ρίο Άβε για να «ψηθεί». Φέτος είναι αναντικατάστατος στην ομάδα του (10 συμμετοχές / 1 γκολ) που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της Primeira Liga και δεν αποκλείεται την επόμενη σεζόν να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα της Πόρτο.

Αυτό καθιστά την περίπτωση του 21χρονου μπακ πολύ πιο δύσκολη, αφού η Πόρτο αυτή την στιγμή τον αξιολογεί αρκετά ψηλά και είναι σίγουρο ότι θα αξιώσει ένα σοβαρό ποσό για να τον παραχωρήσει, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2020.

Οι δύο παίκτες είχαν αρκετά καλή απόδοση στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ παρακολούθησαν «κατάσκοποι» από περίπου 20 ευρωπαϊκές ομάδες και είναι παίκτες που θα απασχολήσουν τον ΠΑΟΚ πιθανότατα για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε σε δράση τους δύο παίκτες που παρακολούθησε ο ΠΑΟΚ στην Πορτογαλία

 

Πηγή:sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments