Αθλητισμός

“Εγκλήματα” στον Παναθηναϊκό ο Στραματσόνι !

“Εγκλήματα” στον Παναθηναϊκό ο Στραματσόνι !
Στον Παναθηναϊκό τρέχουν και δεν φτάνουν καθώς τα λάθη του Ιταλού σημάδεψαν ανεπανόρθωτα τη φετινή σεζόν. Ο αποτυχημένος μεταγραφικός σχεδιασμός και οι παίκτες που δεν αξιοποιήθηκαν…

Ο Αντρέα Στραματσόνι ήρθε, ψώνισε και έφυγε από τον Παναθηναϊκό αφήνοντας πίσω του… συντρίμμια. Ο νέος τεχνικός του συλλόγου, Μαρίνος Ουζουνίδης, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να οικοδομήσει την ομάδα ξανά σχεδόν από την αρχή και η μεταγραφική δραστηριότητα του Τριφυλλιού αναμένεται να είναι πολύ έντονη σε ακόμα μια μεταγραφική περίοδο.

Κι όμως, ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρεις -γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- να έχει πραγματοποιήσει 19 μεταγραφές σε έναν χρόνο και να καταλήγει εκ νέου να χρειάζεται προσθήκες και εκκαθαρίσεις!

Συνολικά το 2016 ο μεταγραφικός σχεδιασμός που οργάνωσε ο Αντρέα Στραματσόνι και εφάρμοσε η διοίκηση ξέφυγε για τα καλά. Όχι μόνο έγιναν οικονομικές υπερβάσεις που δεν δικαιολογήθηκαν σε καμία περίπτωση από την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού, αλλά ελάχιστοι από όσους αποκτήθηκαν μπόρεσαν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και να θεωρηθούν σημαντικές μονάδες για τον σύλλογο.

Καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Ουζουνίδης δεν μπορεί να δουλέψει με πολλούς από αυτούς και επιθυμεί να τους αντικαταστήσει τον Ιανουάριο. Χαρακτηριστικά, μπορούμε να αναφέρουμε τους Λεντέσμα, Σαμπά, Ιβανόφ, Γουακάσο, που ήταν όλοι επιλογές του Στραματσόνι, ενώ ίσως υπάρξουν και άλλοι που θα δουν την πόρτα της εξόδου (π.χ. Ιμπάρμπο, Μέστο).

Η πιο πετυχημένη μεταγραφή επί «Στράμα» ήταν αναμφίβολα ο Ροντρίγκο Μολέντο, ενώ καλό πρόσωπο παρουσιάζει ο Νίκλας Χουλτ. Από εκεί και πέρα, οι Λέτο-Βιγιαφάνιες έχουν αποδεδειγμένη ποιότητα και θεωρούνται πολύτιμοι για την ομάδα, ωστόσο δεν ήταν επιλογές του Ιταλού, αλλά της διοίκησης.

Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία παικτών που ήρθαν ενόσω ο Στραματσόνι ήταν στο «τιμόνι» της ομάδας, αλλά «κάηκαν» από τον ίδιο τον Ιταλό. Οι Παναγιώτης και Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο Μπουμάλ ήταν παροπλισμένοι το προηγούμενο διάστημα και μόνο επί Ουζουνίδη αρχίζουν να βρίσκουν ρόλο στο ρόστερ και τα πατήματά τους.

Ακόμα και το… πουλέν του «Στράμα», ο Πολ Ζοσέ Εμποκού, για τη μεταγραφή του οποίου πίεσε πολύ, ήταν σκιά του εαυτού του και άρχισε σιγά σιγά να προσαρμόζεται μετά την αποχώρηση του Στραματσόνι!

πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments