Αθλητισμός

Εξελίξεις με Τζεντίλε στο “τριφύλλι” – Τι σκέφτεται ο Πασκουάλ για τον Ιταλό και ποιοι άσοι “τελειώνουν”!

Εξελίξεις με Τζεντίλε στο “τριφύλλι” – Τι σκέφτεται ο Πασκουάλ για τον Ιταλό και ποιοι άσοι “τελειώνουν”!
Ποιο είναι το πλάνο του προπονητή του Παναθηναϊκού για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας και τι θα συμβεί αναγκαστικά με δύο συγκεκριμένους παίκτες; "Κλικ" κι έμαθες!

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε έκανε την περασμένη Δευτέρα το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία, αν και έμεινε μόλις στους 2 πόντους.

Πάντως, ο Ιταλός θα ξαναπαίξει με το νέο έτος, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Παρασκευής (30/12) με την Ούνιξ στο Καζάν.

Στην Ευρωλίγκα θα έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής, δίχως να βγει κάποιος ξένος του Παναθηναϊκού από το ρόστερ (δεν υπάρχει περιορισμός στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση) και το πρώτο του παιχνίδι αναμένεται να είναι αυτό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και στο δεύτερο γύρο της Α1, καθώς θα πρέπει να μείνει εκτός ρόστερ ένας ξένος των “πρασίνων”. Με τον Τζεντίλε ο Παναθηναϊκός έχει επτά μάχιμους ξένους, με τον Γκάμπριελ να είναι ο επικρατέστερος να μείνει μόνο για την Ευρωλίγκα, μετά από απόφαση του Τσάβι Πασκουάλ.

Βέβαια, υπάρχει και ο Γκιστ, αφού όταν επιστρέψει ο Αμερικανός, ο Παναθηναϊκός θα έχει οκτώ ξένους. Ωστόσο, μέχρι τότε, ουδείς ξέρει τι μπορεί να έχει συμβεί…

Επιστρέφοντας στα του Τζεντίλε, θεωρείται πολύ δύσκολο να μην παίζει τουλάχιστον 20 λεπτά ανά παιχνίδι, αφού και παίκτης επιπέδου είναι και ο Πασκουάλ θέλει να του δώσει χρόνο συμμετοχής για να καλύψει το χαμένο έδαφος, μετά την αποχώρησή από την Αρμάνι.

Στην Ευρωλίγκα, λοιπόν, με την είσοδο του Τζεντίλε, ο Γκάμπριελ θα μπει σε πιο δεύτερο ρόλο, ενώ και ο Χαραλαμπόπουλος δύσκολα θα βρίσκει χρόνο στο παρκέ.

Όσο για την Α1 τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά, αφού θα είναι έξι οι ξένοι και επιπλέον τα περισσότερα παιχνίδια είναι εύκολα. Άρα θα δίνεται η ευκαιρία στον Πασκουάλ να χρησιμοποιεί από λίγο όλους τους παίκτες του…

πηγή: sportdog.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments