Αθλητισμός

«Απειλεί» με αλλαγή του νόμου για το Γήπεδο ο Βασιλόπουλος

«Απειλεί» με αλλαγή του νόμου για το Γήπεδο ο Βασιλόπουλος
Για μια ακόμα φορά διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και τονίζει ότι με νόμο θα ικανοποιηθούν τα αιτήματα του Δήμου.

​Αφού έχασε την προσφυγή στο ΣτΕ και ο νόμος για το γήπεδο της ΑΕΚ κρίθηκε συνταγματικός και έγινε πανίσχυρος τώρα ο Άρης Βασιλόπουλος ουσιαστικά απειλεί ότι με νομοθετική ρύθμιση θα ικανοποιηθούν τα αιτήματα του. Έτσι θεωρεί ότι θα πετύχει τον στόχο του να μην επιστρέψει η ΑΕΚ στο σπίτι της μια και με τις αλλαγές που ζητά δεν μπορεί να χτιστεί ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Μέσω Facebook αυτή τη φορά ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και μάλιστα δηλώνει δικαιωμένος για τη στάση του. Με τη γνωστή του τακτική παρουσιάζει τα πράγματα όπως θέλει και μιλάει για νομιμότητα. Με κάθε όμως ανάρτηση του οι μάσκες πέφτουν και το πλάνο του γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο.

Ο Βασιλόπουλος πατώντας στο νομοθετικό κενό που υπάρχει ήλπιζε πως η ΑΕΚ, έχοντας πλέον απελπιστεί από τη συνεχή αργοπορία, θα αποταθεί στην Περιφέρεια για να πάρει την έγκριση της υψομετρικής μελέτης. Η Ένωση θα έπαιρνε το χαρτί και θα έβγαζε την άδεια. Τότε ο δήμαρχος, εκμεταλλευόμενος το κενό που υπάρχει στη νομοθεσία θα προσέβαλε στο ΣτΕ την έκδοση της άδειας και θα δημιουργούσε νέα προβλήματα στην ΑΕΚ. Αυτό όμως δεν συνέβη, το πλάνο δεν υλοποιήθηκε με αποτέλεσμα ο Άρης Βασιλόπουλος να… μοιράζει όπου υπάρχει μικρόφωνο τη γνωστή κασέτα που δεν πείθει κανένα. 

Ο προηγούμενος νόμος ανέφερε ότι η από τη στιγμή που ένας δήμος δεν υπογράφει το θέμα πηγαίνει στην Περιφέρεια και λύνεται εκεί. Στο νέο νομοθετικό πλαίσιο όμως ένα κενό δίνει τη δυνατότητα στον Βασιλόπουλο να προσβάλει την έκδοση της άδειας. Με την προσθήκη όμως πέντε λέξεων στο νόμο (και όχι ρύθμιση όμως λέει ο ίδιος) ο δήμος που αδυνατεί η δεν θέλει να βάλει υπογραφή σε ένα τέτοιο θέμα που δεν τον αφορά δεν θα έχει κάποιο νομικό δικαίωμα. Η δικαιοδοσία του τελειώνει οριστικά από τη στιγμή που θα αναλάβει η Περιφέρεια. Η προσθήκη αυτή δεν θα είναι φωτογραφική για την ΑΕΚ αλλά θα ισχύει για κάθε περίπτωση και θα βάλει τέλος στην ατέρμονη αργοπορία που μπορεί να προκληθεί μέσω αυτό του νομοθετικού κενού.

Ο Βασιλόπουλος έσπευσε να δηλώσει δικαιωμένος αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η ΑΕΚ αλλά και πολίτες του έχουν στείλει εξώδικο και θα προχωρήσουν σε μηνύσεις ανεξαρτήτως αν λυθεί το θέμα μέσω περιφέρειας. Θα αποδειχθεί στα δικαστήρια αν η στάση του είναι σύννομή και όχι μέσω Facebook.

Πάντως για μια ακόμα φορά εμφανίζεται ανακόλουθος καθώς έλεγε ότι η ΑΕΚ του είχε ζητήσει μόνο γνωμοδότηση ενώ πλέον παραδέχεται ότι έπρεπε να υπογράψει την υψομετρική για να προχωρήσει η έκδοση της άδειας ανέγερσης.

Για να ικανοποιήσει το κοινό του και να δημιουργήσει εντυπώσεις συγκρίνει έναν νόμο που έχει εγκριθεί από το ΣτΕ με μια προσθήκη πέντε λέξεων σε έναν νόμο που ήδη υπάρχει και “απειλεί” ότι με νομοθετική ρύθμιση ουσιαστικά θα κλείσει τον δρόμο της επιστροφής της ΑΕΚ στο σπίτι της.

Η ανάρτηση Βασιλόπουλου:

Καλημέρα σε όλους και όλες,

Ανάμεσα στα άλλα, χθες υπήρξε και η πιο επίσημη παραδοχή ότι ο Δήμος λειτουργεί στα πλαίσια της νομιμότητας, αλλά ξαφνικά ύστερα από 2.5 χρόνια ανακαλύφθηκε “κενό νόμου” περί έκδοσης υψομέτρων στην προκειμένη περίπτωση.

Ήθελα να ‘ξερα, όταν ξεκίνησαν “ιερό πόλεμο”, φανατίζοντας τον κόσμο με πύρινες δηλώσεις, εξώδικα και προαναγγελία μηνύσεων σε υπαλλήλους, αυτό δεν το ήξεραν;

Αφού, τέλος, μπορούν κάποιοι επιχειρηματίες, που φυσικά κάνουν τη δουλειά τους, να προαναγγέλλουν νομοθετικές ρυθμίσεις (!!!), να υποθέσω ότι με νομοθετική ρύθμιση θα ικανοποιηθούν και τα αιτήματα του Δήμου…

Πηγή: aek365.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments