Αθλητισμός

Έτοιμη η επιστροφή, θα ξαφνιάσει τη Super League – Τα έσπασε με την ομάδα και τον θέλουν πίσω σαν τρελοί!

Έτοιμη η επιστροφή, θα ξαφνιάσει τη Super League – Τα έσπασε με την ομάδα και τον θέλουν πίσω σαν τρελοί!
Πήγε στο εξωτερικό, ωστόσο η συνεργασία του δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και πλέον ετοιμάζεται για το μεγάλο come back! Ποιος να είναι, ποιος να είναι...

Η θητεία του Νίκου Νταμπίζα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της Ομόνοιας έλαβε τέλος μέσα στην εβδομάδα, μετά από περίπου ένα χρόνο με «διαζύγιο» κοινή συνεναίσει ανάμεσα στην πλευρά των Κυπρίων και αυτή του παλαίμαχου.

Πάντως, ο παλαίμαχος αμυντικός δεν αγχώνεται ιδιαίτερα για το επαγγελματικό του μέλλον και ούτε «χαλιέται» που τερματίστηκε η συνεργασία του με την Ομόνοια.

Ο λόγος; Ο Νταμπίζας έχει στα χέρια, εδώ και καιρό μάλιστα, πρόταση για να αναλάβει διοικητικό πόστο σε ελληνική ομάδα. Ο 43χρονος παράγοντας έχει «χτίσει» πολύ καλό όνομα από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό το διάστημα 2013-2014 και είναι περιζήτητος στη χώρα μας.

Συνεπώς, υπάρχει ήδη ανοιχτή πόρτα για τον επαναπατρισμό του Νταμπίζα, ο οποίος εξετάζει την πρόταση και δεν αποκλείεται να τον δούμε σύντομα να δραστηριοποιείται και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την κυπριακή του εμπειρία.

πηγή:  sportdog.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments